Alapään karvaimplantit ja vampyyrinhampaat − Huh, mitä kauneusleikkauksia!

Useista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä on tullut niin yleisiä, etteivät ne enää kohauta suurta yleisöä. Kirurgien pakeilla käy kuitenkin myös ihmisiä, joiden toiveet ovat outoja tai jopa vaarallisia. Lue, mitä kummallisuuksia kauneuskirurgian nimissä voidaan tehdä.

Silmien värinvaihto

Nykyään on tarjolla toimenpiteitä, joiden avulla silmien väri on mahdollista muuttaa pysyvästi. Niin sanottujen iirisimplanttien asentaminen vaatii leikkauksen. Operaatio sisältää lukuisia riskejä. Se keksittiin alun perin erilaisten silmäongelmien helpottamiseen.

Vampyyrinhampaat

Vampyyribuumi on vallannut pienen joukon tosifaneja siinä määrin, että heille eivät riitä enää pelkät tarinat verenimijöistä, vaan he haluavat muuttua sellaisiksi itsekin. Yksi keino saavuttaa vampyyrin ulkomuoto on äärimmäinen hammasoperaatio, jossa purukaluston sekaan asennetaan pysyvät torahammasimplantit. Toimenpide vaatii alkuun omien kulmahampaiden irrottamisen.

Häpykarvasiirteet

Valtaosa naisista käyttää runsaasti aikaa ja rahaa alapään karvoituksensa karsimiseen. Joillakin ongelma näyttää olevan päinvastainen. Karvakadosta kärsiville on tarjolla häpykarvasiirteitä, joiden avulla alapää saadaan jälleen kukoistamaan.

Eroon nänneistä

Äärimmäisestä ruumiinmuokkauksesta kiinnostuneille on tarjolla operaatio, jossa rinnoista poistetaan nännit. Naisista tosin vain harva ryhtyy toimenpiteeseen, sillä heidän kohdallaan komplikaatiot ovat yleisiä. Miespuolisten ruumiinmuokkaajien keskuudessa nännienpoiston suosio on kuitenkin kasvussa. Toimenpide on tuskainen, verinen ja ilmeisen turha.

Nilkkojen rasvaimu

Suurin osa tietänee tänä päivänä, mistä rasvaimussa on kyse. Valitettavasti aina löytyy niitä, jotka menevät liian pitkälle.

Ihmiskehossa on muutamia alueita, kuten nilkat, yläselkä ja kaula, joihin harvemmin kertyy runsaasti rasvaa. Siksi nilkkojen rasvaimu on toimenpide, jolle on vaikea löytää perusteita.

Näköisleikkaukset

Yksi plastiikkakirurgian osa-alue on omistettu leikkauksille, joissa asiakkaasta muokataan jonkun toisen näköinen. Yleensä esikuvana on kuuluisa henkilö.

Kirurgin pakeilla on käynyt niitäkin, jotka haluavat näyttää ihmiseltä, jonka he tuntevat tosielämässä. Karmivin esimerkki lienee identtiseksi itsensä muokannut äiti-tytär -kaksikko.

Plastiikkakirurgia-addiktit

Kauneuskirurgian asiakkaiden joukkoon mahtuu pieni ryhmä ihmisiä, jotka käyttävät valtavia summia lukuisiin leikkauksiin muokatakseen ulkonäköään radikaalisti.

Tunnetuimpiin tapauksiin lukeutuu "kissamies" Dennis Abner. Amerikkalainen Abner on muokannut itsestään pala palalta tiikerin näköisen. Kissamiehen ulkonäkö on jo nyt hätkähdyttävä, mutta Abner ei ole itse tyytyväinen. Hän etsii yhä sinnikkäästi uusia kirurgeja, jotka suostuvat toteuttamaan suunnitelman loppuun asti.

Eläinten plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia ei ole vain ihmisten yksinoikeus. Kyllä, on todellakin olemassa eläintenomistajia, joiden mielestä koiraparka ei ole täydellinen ilman kasvojenkohotusta. Toimenpiteet perustellaan usein lääketieteellisenä operaationa, jonka myötä omistajan on helpompi huolehtia lemmikkinsä hygieniasta.

Kuvat: Colourbox.com

Lähde: http://hubpages.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja