Mainos

AL: Bussiyhtiö ja äiti kiistelevät kadonneen puhelimen arvosta Tampereella

Tampereella setvitään tapausta, jossa äiti ei tyydy liikelaitoksen korvauksiin kadonneesta puhelimesta, kertoo Aamulehti. Äiti ja TKL ovat erimielisiä siitä minkä arvoinen oli perheen lapsen bussiin jättämä Samsung-puhelin.

Lapsi oli unohtanut puhelimensa paikallisbussiin syyskuusssa. Toinen matkustaja oli löytänyt puhelimen, joka vietiin TKL:n löytötavaroihin. Pirkanmaan löytötavaratoimisto oli tyhjentänyt laatikon, mutta jossakin vaiheessa puhelin oli kadonnut.

Kyseinen puhelinmalli Samsung Galaxy A7 on jo poistunut myynnistä, joten äidille päätettiin korvata puolet vastaavanlaisen puhelimen arvosta eli 184,45 euroa. Kaupungin selvitysten mukaan kadonnut puhelin vastaa 349 euron arvoista Samsung Galaxy A5:tä. Äidin mielestä vastaava malli olisi Samsung Galaxy S6 Edge, joka maksaa 498 euroa. Äiti haluaa täyden korvauksen, koska hänen mukaansa 184,45 eurolla ei saa uutta vastaavanlaista puhelinta.

Lehden mukaan TKL käsittelee asiaa uudelleen ensi keskiviikkona.

Korvaussumman asettaneessa arvioineessa viranhaltijapäätöksessä todettiin myös, että vastaisuudessa voisi olla perusteltua luetteloida löytötavaralaatikon esineet.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.