Aku Louhimies ohjaa MTV:n ja C Moren tulevan suursarjan

MTV:n ja C Moren seuraava suursarja Konflikti on nykyaikaan sijoittuva toimintasarja Suomeen kohdistuvasta hyökkäyksestä. Ohjaaja Aku Louhimiehen uutuudessa näyttelevät muun muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius. 

Uusi MTV:n ja C Moren toimintasarja Konflikti on tarina pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista, jossa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta. Tuntemattomat erikoisjoukot ottavat yllättäen alueen haltuunsa. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon. Valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?

Sarjan ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut sarjan yhdessä Andrei Alénin, kirjailija Helena Immosen ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantalan kanssa. Luovana johtajana toimii Hollywoodissa elokuvia tehnyt ja Oscar-ehdokkaanakin ollut Heather Loeffler. Leikkaajaksi on saatu useita suuria menestyselokuvia leikannut Ben Mercer. Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään muun muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius. Muista kotimaisista ja kansainvälisistä näyttelijöistä tiedotetaan myöhemmin.

– Nyt tehdään Suomen suurinta sarjaa loistavien tekijöiden kanssa. Tällaista aihetta ei ole nähty aikaisemmin. Ei täällä eikä muuallakaan, kommentoi kuvausten alkamista odottava tuottaja Andrei Alén.

– Olen todella innoissani sarjan kuumottavasta juonesta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Olemme saaneet mukaan myös erittäin kunnioitettavia yhteistyökumppaneita, jotka osaltaan mahdollistavat suurtuotannon toteutumisen, tunnelmoi draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Sarjan pääkuvausjakso alkaa 22. toukokuuta ja kuvaukset jatkuvat ainakin syyskuun loppuun saakka. Sarja kuvataan kokonaisuudessaan Suomessa maalla, merellä ja ilmassa. Kuvausalueina ovat muun muassa Helsinki, Kymen lääni ja Hankoniemi. Sarjan tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat