Mainos

Aku Hirviniemi sai astrologin itkemään

Putous-ohjelman huippususositulla Marja Tyrni -sketsihahmollaan voittanut Aku Hirviniemi vieraili Radio Novan Vapaalla ja viihteellä -ohjelmassa Helmen astrologin Merja Hirvisaaren luona. Nuoren miehen tähtikartta hämmensi molemmat.

Aku Hirviniemen kasvot ovat vielä monelle vieraat, vaikka suurin osa suomalaisista tunnistaakin heti hänen roolihahmonsa Marja Tyrnin kuvan. Leivonnasta innostunut leskirouva ei kuitenkaan ollut puheenaiheena, kun Hirviniemi kohtasi Hirvisaaren, vaan peili käännettiin kohti näyttelijän omia, aitoja kasvoja.

Aku Hirviniemi kertoi, että istunto astrologin kanssa oli kuin olisi käynyt terapiassa. Merja Hirvisaari paljasti saaneensa silmiinsä kyyneleet kun katsoi sitä valtavaa painetta, minkä kartta loi nuoren näyttelijän persoonalle. Mies on Jousimies niin aurinkomerkiltään, nousmerkiltään kuin kuumerkiltäänkin, ja minuuden huoneeseen ovat löytäneet tiensä myös Jupiter, Uranus, Merkurius ja Neptunus - yhdessä kartan karmallisen pisteen kanssa. Asetelma oli astrologin mielestä niin painava, että on kaikille helpotus, että Hirviniemi on valinnut näyttelijän ammatin, eikä esimerkiksi poliitikon tai papin roolia.

Kartalta löytyi kuitenkin myös pikkumainen mököttäjä ja rakkaudessa menetystä pelkäävä idealisti.

Kuuntele mitä astrologi kertoi suosikkinäyttelijästä, ja mitä Aku Hirviniemi ajattelee omasta tähtikartastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.