Akne iskee myös julkkiskaunottariin

Akne ei valikoi uhriaan, vaan iskee myös julkimoihin. Nämä julkkikset kuitenkin selviävät elämästä näppyläisen ihon kanssa.

Kauniin ihon merkitystä korostetaan usein. Moni naisjulkkis haluaakin aina näyttää hehkuvalta ja terveihoiselta varsinkin paparazzien edessä.

Vaan mitä tehdä, jos näppylät iskevät? Vaikka aina kyse ei olekaan aknesta, iho-ongelmat piinaavat myös kaunottaria. Nämä julkkikset selviävät elämästä oikuttelevaisen ihon kanssa.

Puhdistustuotteen puolestapuhuja

Britney Spears vuonna 2010. Kuva: Wireimage/AOP

Kuumien tanssiliikkeiden mestari Britney Spears on taistellut näppyläistä ihoa vastaan jo vuosia. Teini-idolivuosinaan hän ei säästynyt tavallisen teinin ongelmilta. Myös raskauden aikana Spearsin akne villiintyi.

Moni tietääkin, että naisen täydellisyyttä hipovat kuvat saadaan usein aikaan kuvankäsittelyllä. Lohdullinen ajatus, eikö? Viime aikoina Spearsin iho on ollut paremmassa kunnossa.

Jessica Simpson vuonna 2010. Kuva: Wireimgae/AOP

Kuva: Kevin Winter/Getty Images

Myös laulaja Jessica Simpson on kamppaillut näppylöiden kanssa vuosia. Hän on myös antanut kuvata ihoaan aknen iskiessä, ja puhunut julkisesti aknesta lainaten samalla kasvonsa näppyläisen ihon hoitotuotteille.

Simpson on kuitenkin ilmoittanut hoitaneensa ihoaan myös lääkehoidolla, ja moni onkin siksi kyseenalaistanut hänen mainostamiensa puhdistusaineiden tehon.

Tupakoinnin lopettaminen pelasti ihon?

Cameron Diaz vuonna 2000. Kuva: Wireimage/AOP

Cameron Diaz vuonna 2010. Kuva: Wireimage/AOP

Näyttelijä Cameron Diaz on myöntänyt kärsineensä iho-ongelmista, vaikka puhuukin niistä harvoin. Naisen mukaan tupakoinnin lopettaminen on parantanut hänen ihonsa kuntoa suuresti.

Diaz myös vannoo veden juomisen auttavan ihon kunnossapitämisessä.

Alicia Silverstone vuonna 2001. Kuva: Wireimage/AOP

Alicia Silverstone vuonna 2009. Kuva: Wireimage/AOP

Clueless -elokuvassa ihastuttanut Alicia Silverstone on kärsinyt näppylöistä ihollaan.

Vaikka kyseessä ei välttämättä ole raivoava akne, iho-ongelmat saavat julkkiksenkin tuntumaan aivan tavalliselta ihmiseltä.

Brad Pitt. Kuva: Wireimage/AOP

Brad Pitt, kuva: Wireimage/AOP

Miehetkään eivät ole immuuneja aknelle: näyttelijä Brad Pitt taisteli aknea vastaan nuorena miehenä. Nyttemmin iho-ongelmasta muistuttavat enää arvet kasvoissa.

Pitt luottaa meikkaajatiimin apuun elokuvien kuvauksissa, eivätkä arvet ole kovinkaan näkyviä: nyttemmin miehen parta suojaa niitä!

MTV3/Helmi

Lähteet:
Acnehome.com
Clearskinexpert.com
Allwomenstalk.com
Catalogs.com
Startrip.tv
Funpics.in

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat