Mainos

Akaan hitsaajamiljonäärejä ei ole enää tehtaalla näkynyt

Huhtikuussa Eurojackpotin 57,3 miljoonan euron potti meni akaalaisessa yrityksessä työskentelevälle kymmenen hengen hitsaajaporukalle. SKS Toijala Works Oy:llä työskennelleistä miehistä kaikki ovat joko heittäytyneet oloneuvoksiksi tai vaihtaneet työpaikkaa.

– Kukaan voittajista ei ole enää talon kirjoilla, SKS Toijala Works Oy:n pääluottamusmies Keijo Perttunen myöntää.

Kevään huima lottopotti ei Perttusen mukaan varsinaisesti ole näkynyt yrityksen toiminnassa. Perttunen toteaa, että rahat menivät yksityisille henkilöille, ei firmalle.

– Kymmenen miestä sai vähän rahaa, ei sen kummallisempaa. Toki olemme joutuneet vähän siirtelemään miehiä paikasta toiseen ja järjestelemään töitä uusiksi, kun voittajat ovat lähteneet, Perttunen kuvailee.

SKS Toijala Works Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kannisto vahvisti Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelman haastattelussa huhtikuussa, että voittopotti osui heidän työpaikalleen.

– Kyllä näin onnellisesti on päässyt käymään. Sehän on vallan mainoa asia kyseisille henkilöille ja myös kyseiselle kaupungille, Kannisto totesi Radio Novan puhelinhaastattelussa huhtikuussa.

Kymmenen hitsaajan porukasta seitsemän oli tullut töihin arvontaa seuraavana maanantaina. Silloin Kanniston mukaan yleinen fiilis oli, että työntekijät jatkavat töitään normaalisti niin kauan kuin on mahdollista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.