Ajaxilta sensaatiomaisia maaleja sisältänyt ihmeteko Madridissa – Realin kausi tuhoutui täysin viikossa!

Hollantilainen Ajax järjesti sensaation jalkapallon Mestarien liigassa tiistaina, kun se pudotti kolmen edelliskauden mestarin Real Madridin 4-1-vierasvoitolla. Yhteismaalit merkittiin Ajaxille 5-3. 

Real pääsi toiseen osaotteluun 2-1-johtoasemasta, mutta Ajax järkytti isäntiä jo avausjaksolla Hakim Ziyechin ja David Neresin osumilla. 

Dusan Tadic lisäsi johtoa reilun tunnin kohdalla. Maali hyväksyttiin vasta VAR-tarkastelun jälkeen, ja pallo näytti käyvän sivurajojen ulkopuolella ennen osumaa. Tuomarit kuitenkin katsoivat sen pysyneen pelialueella ja maali hyväksyttiin. 

Realin Marco Asension nopean kavennuksen jälkeen nähtiin illan kohokohta: Ajaxin Lasse Schöne pamautti huikean laukauksen takakulmaan vapaapotkusta kentän vasemmalta laidalta.  

Kentän hahmo oli hyökkääjä Tadic, joka alusti maalinsa lisäksi Ajaxin kaksi ensimmäistä osumaa ja oli jatkuvasti Real-pelaajien riesana. 


Real Madridin kausi on mennyt pilalle viimeisen seitsemän päivän aikana: viime keskiviikkona se putosi Espanjan cupista 0-3-kotitappiolla Barcelonalle, liigassa Barcelonan johto venähti tavoittamattoman tuntuiseksi 0-1-kotitappiolla sunnuntaina ja nyt Ajax pudotti sen äärimmäisen tylysti Mestarien liigasta. 

Kun madridilaisseuran toimintatavat ovat tunnetusti melko impulsiivisia, isoja muutoksia on todennäköisesti tulossa.  

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat