Äiti jätti 3-vuotiaan pikkutytön yksin ilman ruokaa ja vettä, lapsi nääntyi nälkään – isoäidin karmea löytö lapsen syntymäpäivänä johti pitkään vankeustuomioon

3-vuotiaan tyttärensä heitteille jättänyt äiti sai 13 vuoden vankilatuomion ja 7 000 ruplan eli noin 100 euron sakot Venäjällä.

Venäjällä Kirovin kaupungissa 3-vuotias tyttö kuoli nälkään viime helmikuussa oltuaan yksin kotona useita päiviä. Pikkutytön ruumiin löysi isoäiti, joka oli tullut onnittelemaan tyttärentytärtään tämän syntymäpäivänä.

Lapsen äiti oli jättänyt tämän yksin ilman ruokaa tai vettä ja lähtenyt ystäviensä luokse.  Tytön ruumiinavauksessa kävi ilmi, että tämä oli menehtynyt aliravitsemuksen seurauksena.

Naisen ystävät kertoivat kuulusteluissa, että hän oli useita kertoja puhunut tyttärensä toimittamisesta lastenkotiin. Oikeus totesi hänet syyntakeiseksi.

Naisella on ollut aiempi tuomio talousrikoksesta.

Lähteet: Ria Novosti ja Izvestija​​​​​​​

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja