Mainos

Äiti jakoi havainnollistavan videon: Tästä tiedät, että lapsellasi on hengitysvaikeuksia

Äiti jakoi videon, joka paljastaa, miten lapsen hengitysvaikeudet voi havaita.

Joskus voi olla vaikea tietää, milloin kotihoito ei riitä, vaan lapsi tarvitsee lääkäriä. Pienet lapset eivät osaa sanoin kertoa, mikä on pielessä. Toisaalta moni vanhempi arkailee lähteä päivystykseen "turhan takia".

Äitibloggari Sophia Cachia jakoi Instagramissa yhden selvän merkin siitä, että lapsi kärsii hengitysvaikeuksista ja tarvitsee apua. Cachia huomauttaa, että videolla voi nähdä, kuinka Florence-vauvan rintakehä ja kaula menevät kuopalle jokaisella hengityksellä. Se on helppo keino havaita, että vauvan on vaikea saada henkeä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Cachia huomauttaa, etteivät hän tai hänen miehensä ole lääkäreitä tai mitään lääketieteen ammattilaisia, mutta koska perheen poika, Bobby, on astmaatikko ja joutunut sairaalaan useita kertoja astmakohtausten vuoksi, vanhemmat osaavat jo etsiä tiettyjä merkkejä. Myös pikku-Florence on kärsinyt hengitysvaikeuksista, jotka vain muutos säässä voi laukaista.

– Käytimme aiempaa tietämystämme ja kuuntelimme vaistoamme, ja Jaryd vei hänet (sairaalaan) juuri ennen nukkumaanmenoaikaa, Cachia kertoo.

Äiti otti Florencen hengitystä videolle ennen kuin Jaryd-isä lähti viemään pienokaista sairaalaan. Hyvä niin, sillä Florence vietti lopulta koko yön sairaalassa lisähappea saadakseen.

Videon ottamista Cachia perustelee sillä, että olisi jotain näytettävää siltä varalta, että vauva olisikin hengittänyt jo paremmin sairaalaan saapuessaan.

Cachia palasi myöhemmin päivittämään, että Florence toipui hyvin ja on takaisin omassa sängyssään. Äidin jakamaa videota on katsottu yli 100 000 kertaa.

Lähteet: Metro, Instagram

***

Video: Osaathan myös tämän tuikitärkeän taidon?

1:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.