"Äiti ei tule enää tänään" – näiden lasten karmivat letkautukset vetävät hiljaiseksi

Lapset ovat joskus todella rehellisiä, todella suoria... ja todella pelottavia.

Buzzfeed-sivusto kokosi yhteen lukijoidensa tarinoita karmivista ja muuten vain oudoista asioista, joita lapset ovat sanoneet.

Manaajaa vapaana?

"Työskentelin kesäleirillä ja eräänä päivinä leikin erään lapsen kanssa, joka hyppi asioiden päältä ja minun päälleni. Sanoin: "Hei, ole varovainen. Jos tapat minut, en voi leikkiä enää kanssasi." Hän katsoi minuun kuolleilla silmillä ja sanoi: "Et, mutta minä voin leikkiä sinun kanssasi."

Pelottava hetki vanhemmille

"Heräsin siihen, että 3-vuotias poikani makasi sängyllä vieressäni. Kysyin, miten hän pääsi sänkyyn ja hän sanoi tulleensa suojelemaan minua "valosilmiltä", jotka seisoivat ylläni nukkuessani."

Tämä pikkutyttö ansaitsee oman kauhuelokuvansa

"Olin vahtimassa perhetuttuni lasta, ja olimme kahden kotona. Hän katsoi ympärilleen ja kuiskasi minulle: "Emme ole yksin tässä talossa."

Paranormaalia toimintaa

"Äitini oli vahtimassa tytärtäni, kun minulla oli lääkäriaika. Tyttäreni sanoi: "Voi ei, isoäiti. Äiti ei tule enää tänään. Hän oli pahassa, pahassa onnettomuudessa. Hän ei pääse luoksemme." Minä olin todellakin ollut onnettumuudessa, joka melkein tappoi minut, ja juuri siihen aikaan. Kenellekään perheestämme ei oltu vielä ilmoitettu."

Pelottava persoonanvaihto

"Siskoni Hailey syntyi tasan kaksi kuukautta iso-isoäitimme kuoleman jälkeen. Eräänä päivänä Hailey heräsi ja ilmoitti, että on hänen 95. syntymäpäivänsä. Kun yritimme järkeillä hänen kanssaan, hän alkoi itkeä ja sanoi, että hänen oikea nimensä on Irene (iso-isoäitimme nimi), ei Hailey. Tätä kesti koko päivän ja seuraavana päivänä hän ei muistanut mitään tapahtuneesta.

Hurja ennustus

"Matkallamme huvipuistoon serkkuni kerran sanoi minulle: "Sinä kuolet tänään.""

Elokuvasta Kuudes aisti?

"Serkkuni sanoi, että hänen mielikuvitusystävänsä "Chucky" käski häntä tappamaan isänsä. Kävi ilmi, että heillä oli ollut uima-allas takapihallaan, joka oli peitetty sen jälkeen, kun edellinen omistaja oli tehnyt itsemurhan. Hänen nimensä oli Chuy, mutta serkkuni ei osannut lausua sitä, joten hän kutsui häntä Chuckyksi."

Tälle lääkärille ei kannata mennä

"Olimme veneilemässä lomalla, kun 4-vuotias serkkuni tuli todella lähelle ja kuiskasi korvaani: "Haluan olla lääkäri, jotta voin katsoa, kun lapset kuolevat.""

Hermostuttava kysymys

"Keskellä yötä pikkusiskoni kääntyi puoleeni ja sanoi: "Kuuletko heidän puhuvan?" Mutta oli täysin hiljaista."

Hautausmaalla vilinää

"Olen lapsenvahti taaperolle, joka opettelee vielä puhumaan. Kun kävelimme paikallisen hautausmaan läpi, mikä on normaalia naapurustossamme, hän näytti aluetta hautojen yllä ja sanoi: "Ihmisiä, katsokaa, ihmisiä!" uudelleen ja uudelleen.

Karmiva tunne

"Kun olin todella pieni, osoitin puuta kotimme ylkopuolella ja sanoin perheelleni: "Tuo puu kuolee." Kukaan ei ajatellut siitä mitään, mutta seuraavana aamuna se kaatui ja murskasi isoisäni auton."

Pelottavin laulu ikinä

"3-vuotias poikani lauloi pehmeällä äänellä värittäessään. Pysähdyin kuuntelemaan, mutten ollut ikinä kuullut kyseistä laulua. Kysyin, missä hän oli sen oppinut, ja hän sanoi: "Nainen makuuhuoneessani lauloi sitä minulle."

Alkoiko pelottaa? Tämä video nukkuvasta jääkarhusta rauhoittaa mielen:

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat