Aina Inkeri Ankeisen luonut Putous-tähti Pilvi Hämäläinen uudesta kaudesta: "Jännitän ja pelkään ihan hirveästi"

Yhdeksättä Putous-kautta tähdittävä Pilvi Hämäläinen ei usko, että ohjelman uudet näyttelijät tarvitsevat häneltä neuvoja.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa edellisellä eli kahdeksannella kaudella.

Kausi huipentui Hämäläisen luoman sketsihahmo Aina Inkeri Ankeisen voittaessa ohjelman sketsihahmokilpailun.

Mitä Pilvi Hämäläinen oppi edellisestä Putous-kaudesta?

– En oikein osaa sanoa. Putouksesta opin aika hyvinkin paljon, koska en tiennyt siitä sitä ennen juuri mitään. Jos yritän miettiä, että mihin nyt tällä kaudella yrittäisin ottaa oppia viime kaudesta, niin ehkä mun pitäisi yrittää enemmän pystyä nauttimaan niistä livetilanteista, näyttelijä sanoo.

– Toivon, että en nyt pelkäisi ihan yhtä paljon. Luultavasti jännitän ja pelkään ihan hirveästi. Mutta ajattelen, että nyt minun pitäisi pystyä olla ottamatta liikaa paineita ja enemmän vain nauttia siitä hetkestä.

Hämäläinen sanoo, että uusien Putous-näyttelijöiden Alina Tomnikovin, Kiti Kokkosen ja Pihla Penttisen kannattaa niin sanotusti antaa palaa vaan.

– Eiväthän he mitään neuvoja minulta tarvitse! He tulevat varmasti pärjäämään paremmin kuin minä. He ovat niin ammattilaisia ja ihan kingiä porukkaa. Enemmän varmaan minä voisin pyytää heiltä neuvoja.

Katso artikkelin yläosassa video Putouksen lehdistötilaisuudesta!

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

Lue myös:

    Uusimmat