Aikuistuva Hugo Häkkinen yllättää ammattivalinnallaan: "Se on isoin suunnitelmani tällä hetkellä"

Seurapiiritähdet säväyttävät muotitapahtumassa 1:52

Kevätlomaa Suomessa viettävä Hugo Häkkinen aikoo lähetä opiskelemaan suunnittelua Milanoon.

Formulakuski Mika Häkkisen ja muotimaailmasta tunnetun Erja Häkkisen lapset Hugo, 17, ja Aina, 12, Häkkinen viettävät Suomessa parhaillaan kevätlomaa koulusta. Tänä vuonna 18 vuotta täyttävä Hugo on kiinnostunut erityisesti muotisuunnittelusta.

– Aion mennä opiskelemaan yliopistoon suunnittelua. Muoti kiinnostaa. En ole varma vielä, mutta se on isoin suunnitelmani tällä hetkellä, Hugo Häkkinen kommentoi.

Pian 13-vuotta täyttävä kaunotar Aina Häkkinen haaveilee mallintyöstä.

– En oikein vielä kunnolla tiedä, mutta luulen, että haluan malliksi, Aina kertoo.

"Molemmat lapset ovat todella taiteellisia"

Häkkisten lapset olivat seuraamassa torstaina 26. huhtikuuta Prisman Minut itseni kanssa -kampanjan lanseeraustilaisuutta, johon muotisuunnittelija Paola Suhonen on suunnitellut malliston. Erja Häkkinen juonsi tapahtumaa.

Äitiä ei poikansa lähestyvä täysi-ikäisyys pelota.

– Ei hirvitä, sillä hän on hyvin sinut itsensä kanssa. Hänellä on hyvin selkeät suunnitelmat. Hän on mielestäni kypsempi kuin ikäisensä. Erinomainen nuori mies, Erja Häkkinen kuvailee.

– Molemmat lapset ovat todella taiteellisia ja he piirtävät. Hugokin sanoo, että on kiva katsoa tällainen kokonaisuusmallisto. Hänellä on sellainen silmä, että hän katsoo ja näkee ihan eri tavalla kuin esimerkiksi minä, Erja kommentoi.

Yllä olevalla videolla pääset mukaan tunnelmoimaan muotitapahtumaa! 

Lue myös:

    Uusimmat