Aikuisen naisen päiväkirja: Haaremin huumassa

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa haaremien aikaa, jolloin sulttaanilla saattoi olla useita vaimoja.

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta.

Tässä merkinnässä Femme pohtii entisaikain haaremien elämää.

"Kovin tutulta kuulostaa tuo passaaminen, sulttaanilla siihen hommaan oli vähintään kaksitoista naista, Pekalla, Heikillä, Kallella ja Mikolla vain se yksi, hänkin yleensä vihitty tai avovaimo. Sulttaanin vaimot olivat vielä erikseen, he olivat lähinnä vain koristeita ja varmistamassa sulttaanin perillisistä. Vaimojenkin kesken oli valtava kilpailu ja ensimmäisen poikalapsen synnyttänyt oli etuoikeutetussa asemassa, myös he, jotka synnyttivät useampia poikia, olivat sulttaanin suosiossa. Tavallisella ja köyhälläkin islaminuskoisella miehellä oli vähintään ne kaksi vaimoa hyörimässä ympärillä.

Olemme keskustelleet siitä, miten metsästyksen vietti hallitsee miehiä. Tarkoitan tällä tietysti naisenmetsästystä. Miehethän haluavat valloittaa naisensa; miten mies hoitaa sen haaremissa, tai neljän ostetun vaimon kanssa? Vai onko metsästys ja valloittaminen uusi tapa? Kuuluuko se sittenkin tähän romanttisen rakkauden kauteen? Normaali mies viihdytti seksuaalisia halujaan jonkun vaimonsa kanssa. Haaremin omistaja kutsui vain jonkun tytöistä luokseen, useimmiten eunukit valitsivat muutaman tytön, joita sulttaani sitten valitsi mieluisimman. Saiko sulttaani ehkä nautintonsa raiskaamisesta, on vaikea kuvitella että kovin nuoret tytöt yrittivät itse miellyttää sulttaania seksuaalisesti."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

Tule eroottisille ostoksille! Tästä Helmi-kauppaan

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja