Aija Pahkalan hahmo joutui jättämään sketsihahmokilvan ensimmäisenä – näyttelijältä salaperäinen vastaus Anja Jankan tulevaisuudesta

5:07
Aija Pahkala ja Dennis Nylund kertovat mieleen painuneimmat Putous-muistonsa – etenkin nämä hahmot ja hokemat ovat jääneet elämään

Näyttelijä Aija Pahkala pohtii, ettei sketsihahmokisasta pudonnut Anja Jankka välttämättä olisi paras keikkahahmo. Hän ei kuitenkaan tyrmää täysin sitä, etteikö hahmon tarina voisi jatkua jollain tavalla.

Putouksen 13. tuotantokauden ensimmäinen sketsihahmopudotus nähtiin viime lauantaina. Ensimmäisenä sketsihahmona kotimatkalle joutui näyttelijä Aija Pahkalan luomus Anja Jankka.

Pahkala kommentoi ensimmäistä pudotusta heti lähetyksen jälkeen MTV Uutisten haastattelussa.

– Tämä on pelin henki ja jonkun piti tippua ensimmäisenä. Luulen, että se oli hyvä, että se olin minä, koska kestän sen varmasti tästä porukasta kaikkein parhaiten, Pahkala totesi hymyssä suin.

Kun häneltä kysyttiin, jatkuuko Anjan tarina esimerkiksi keikkojen merkeissä, Pahkala meni mietteliääksi.

– Anjan tarinan jatkaminen kyllä kiinnostaisi, mutta en tiedä, olisiko hän paras keikkahahmo. Hän kuitenkin tarvitsee dialogihenkilön siihen viereen, näyttelijä pohti.

– Mutta toki jos sitä lähtee miettimään, miten sen toteuttaisi, miksikäs ei, hän kuitenkin tuumasi lopulta.

Pahkalan kanssa yhtä aikaa haastattelussa olleen Dennis Nylundin hahmo Folke Rundqvist sen sijaan jatkaa joraamistaan edelleen. Folkelta nähtiin lauantaina vaikuttava taikatemppu. Suostuiko Nylund paljastamaan, kuinka suorassa lähetyksessä nähty temppu toteutettiin – ja onko hänellä kokemusta taikuudesta? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Putouksen sadas jakso lauantaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja