Tunisialaispelurilta noloa hölmöilyä rangaistusalueella – Harry Kane kiitti ja kuittasi!

Olympiakosin Yassine Meriah hölmöili nololla tavalla ja aiheutti Tottenhamille rangaistuspotkun jalkapallon Mestarien liigassa. Tottenham-tähti Harry Kane piti tilanteessa päänsä kylmänä ja latasi rankkarin häkkiin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Kane nousi avausjaksolla pallon kanssa rangaistusalueelle. Tunisialaispuolustaja Meriah kamppaili tilanteessa Kanea vastaan ja osui ensin palloon, mutta kun Kane oli pääsemässä ohi, Meriah vänkäsi jalkansa väliin ja kaatoi englantilaistähden. Temppu oli hölmö, sillä Olympiakosilla oli vielä pelaajia alla puolustamassa ja pallo oli karkaamassa Kanelta.

Tapaus tarkistettiin videoilta, mutta rangaistuspotkutuomio oli selvä. Kane paukautti rankkarin 26. minuutilla vuorenvarmasti yläkulmaan ja vei Tottenhamin 1–0-vierasjohtoon.

Tätä ennen Olympiakos oli väkevän vaiheensa keskellä todella lähellä maalaamista, kun Miguel Guerreron veto osui tolppaan.

Tottenham käytti paikkansa avausjaksolla kliinisesti: vain muutama minuutti Kanen maalin jälkeen Lucas Moura lisäsi lontoolaisten johtoa kahteen maaliin laukomalla pallon rangaistusalueen rajalta voimalla maalin vasempaan kulmaan.


Olympiakos nousi kuitenkin avausjakson lopulla maalin päähän 1–2-lukemiin, kun Daniel Podence painoi pallon nopeasta hyökkäyksestä tolpan kautta vasempaan alakulmaan.


Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja C Moren suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat