Vyyhden julki tuonut prostituoitu äänessä Aarnio-käräjillä

Jari Aarnion huume- ja virkarikosoikeudenkäynnissä kuullaan tänään jutun julkisuuteen tuonutta prostituoitua eli "Saaraa".

Esitutkinnan perusteella Saara on ollut suhteessa sekä Aarnion että juttuun liitetyn suomalaisliikemiehen kanssa, jolta Aarnio omien sanojensa mukaan on saanut lähes puolen miljoonan ylimääräiset käteisvarat.

Naisen mukaan Aarnio on harrastanut hänen kanssaan seksiä virka-ajalla, minkä Aarnio on kiistänyt. Syytteen mukaan Saaraa on tarkoitus kuulla Aarnion rahojen käsittelystä.

Syyttäjä vaatii Aarniolle 13 vuoden vankeustuomiota törkeistä huumausaine- ja virkarikoksista. Aarnio kiistää kaikki syytteet.

"Ehdotti seksin myyntiä"

Saara on aiemmin kertonut Aarnion ehdottaneen hänelle seksin myyntiä. Prostituoidun mukaan Aarnio oli ehdottanut asiaa, kun nainen oli kertonut rahantarpeestaan.

Prostituoitu kertoi poliisikuulusteluissa, että Aarnio oli kehottanut häntä ottamaan seksipalveluista hintaa 500 euroa kerralta. Lisäksi Aarnio oli hänen mukaansa auttanut asiakkaiden valinnassa.

Nainen tähdensi kuitenkin poliisin kuulusteluissa aloittaneensa seksin myynnin vapaaehtoisesti ilman painostusta. Hän antoi rahojaan Aarniolle vain säilytettäväksi.

Aarnio on kieltänyt, että hänellä olisi ollut mitään yksityiskohtaista tietoa naisen harjoittamasta seksikaupasta.


Lue myös:

    Uusimmat