Aake Kalliala heittää Maria Veitolalle paljonpuhuvan kommentin Spede Pasasesta: "Tyttöihmisenä oli ehkä parempi, ettet nähnyt"

Aake Kalliala puhuu edesmenneestä Spede Pasasesta: "Tyttöihmisenä oli ehkä parempi, ettet nähnyt" 1:23
Aake Kalliala puhuu edesmenneestä Spede Pasasesta: "Tyttöihmisenä oli ehkä parempi, ettet nähnyt"

Maria Veitola ja Aake Kalliala keskustelevat edesmenneestä Spede Pasasesta Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudessa jaksossa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudessa jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola pakkaa laukkunsa ja suuntaa yökyläilemään näyttelijäAake Kallialan kesäpaikkaan Mikkeliin. 

Kalliala vie Veitolan syömään suosikkipaikkaansa, jossa kaksikko keskustelee tunnetuista suomalaisista. Kalliala harmittelee, ettei hän päässyt koskaan tapaamaan presidentti Urho Kekkosta. Veitola puolestaan toteaa, ettei hän kerennyt koskaan tapaamaan edesmennyttä viihdelegenda Pertti "Spede" Pasasta.

– Mitähän mä tohon sanoisin, Kalliala toteaa.

– "Hyvä niin", vai? Veitola ehdottaa, jolloin näyttelijä vastaa Veitolan arvauksen osuneen melko lähelle.

Kaksikko jatkaa Spede-keskustelua matkatessaan takaisin Kallialan kesämökille.

– Sehän oli viihteen kärkimies, mutta luonne oli monisäikeinen. Kun sanoit, että olisit halunnut tavata, niin totta kai olisi ollut mukavaa, että olisit tavannut, mutta tyttöihmisenä oli ehkä parempi, ettet nähnyt, Kalliala sanoo Veitolalle Spedeen viitaten.

Veitola kysyy, mikseivät Kalliala ja kumppanit tehneet mitään, jos he kerran tiesivät, että Spede kohteli naisia huonosti. Mitä Kalliala vastaa? Katso yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat