Mainos

93-vuotias brittimies romutti kaksi Porschea - katso kuvalinkki

Brittiläisen Jack Higgsin 76 vuotta kestänyt nuhteeton ajaminen sai karun lopun eilen, kun hän romutti kaksi Porschea vanhalla Ford Fiestallaan.

Onnettomuus sattui, kun eläkkeellä oleva pappi menetti ajokkinsa hallinnan peruuttaessaan kotikadullaan Penarthissa lähellä Cardiffia. Pahaksi onneksi vieressä sijaitsi myös Porschen esittelytila, jonne myös vanhuksen auto päätyi törmäten ensin punaiseen Carrera II:een. Luksusauto toimi ikään kuin ramppina, josta Fiesta päätyi katolleen hopeanvärisen Porsche 911:n päälle.

Higgs ei saanut turmassa naarmuakaan, mutta hänen aiheuttamat tuhot nousevat jopa 60 000 puntaan. Porchet olivat yksityisomistuksessa, ja ne oli jätetty autoliikkeeseen huoltoa varten.

- Tuskin uskoimme silmiämme, kun näimme tuhot, kertoo Porsche-kauppias Dave Combs. - Hän käveli ulos autostaan ilman naarmuakaan, mutta Porschet olivat aivan rytyssä. Jokapuolella oli lasinsirpaleita ja metallinpalasia - mutta Jack oli todellinen herrasmies ja kysyi harjaa lainaksi siivotakseen aiheuttamansa sotkun. En ole huolissani autoista, vaan tärkeintä on, että Jack selvisi. Se on ihme, kun ottaa huomioon hänen korkean ikänsä.

Myös vanhuksen 13-vuotias Fiesta romuttui turmassa korjauskelvottomaksi. Higgsin vakuutus kuitenkin kattaa kaikkien kolmen auton vahingot.

Brittilehti Daily Mailin mukaan Jack Higgs on nyt päättänyt ripustaa autonavaimet naulaan loppuiäkseen.

- En tiedä, mitä tapahtui. Menetin vain auton hallinnan peruuttaessani, ja yhtäkkiä törmäsin muihin autoihin. Seuraavaksi roikuin ylösalaisin autossani ja kiitin onneani, että olin yhä elossa, kertasi Higgs onnettomuuttaan. - Siihen loppui ajourani. En aio ajaa enää koskaan. Tulevaisuudessa minun tarvitsee saada joku kyyditsemään itseäni tai mennä linja-autolla.

Ajokortin jo 17-vuotiaana saaneella Higgsillä oli täysin puhdas ajorekisteri vielä ennen eilistä - 76 vuoden aikana hän ei ollut saanut edes parkkisakkoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.