7 luonnollista tapaa kiihottaa seksihaluja

Seksuaalisten halujen herättelyssä apuna ovat elämäntapamuutokset ja hyvinvoiva mieli.

Oletko huolissasi seksuaalisten halujen hiipumisesta? Kokeile askdanandjennifer.comin seitsemää vinkkiä, jotka lupaavat loihtia himot liekkeihin uudestaan.

Nauti lasillinen viiniä!

Stressi on suurin yksittäinen vaikuttaja, joka karkottaa miesten ja naisten halut. Lasi viiniä auttaa rentoutumaan, mutta muista pidättäytyä vain lasillisessa! Viini vaikuttaa varsinkin naisten rentoutumiseen ja haluihin.

Lopeta tupakointi

Tupakointi ei tee hyvää verisuonille. Nikotiini kutistaa verisuonia ja haittaa verenkiertoa, joten se vaikuttaa miehillä erektioon ja naisilla orgasmin saantiin.

Käy hieronnassa

Kunnon hieronta auttaa kehoa rentoutumaan ja häätää stressin. Vaikka hieronnassa ei olekaan mitään seksuaalista, kosketus voi tuntua hyvältä ja muistuttaa kehoa kosketuksen tarpeellisuudesta, sekä sen kautta seksistä. Voit myös hieroa kotona kumppaniasi, jolloin hieronta saattaa johtaa ihan toisenlaiseen toimintaan. Käytä aisteja hiveleviä hierontaöljyjä, rentoutusmusiikkia ja keskity hieronnassa erogeenisille alueille.

Kohenna itsetuntoasi

Jos läsähtänyt ulkomuoto masentaa, lähde liikkeelle. Kuntoilu saa verenkiertosi virkoamaan ja aineenvaihdunnan liikkeelle. Liikunnan vapauttamat endorfiinit saavat olosi tuntumaan taivaalliselta, ja endorfiineista on myös apua seksuaalisessa kiihottumisessa. Hemmottele itseäsi ruiskurusketuksella, uudella hiustyylillä, uusilla vaatteilla tai käy vaikka vahauttamassa bikinirajasi, jos se parantaa seksuaalista itsevarmuuttasi.

Sydämenasiat kuntoon

Hyvät keskusteluvälit ja avoin kommunikaatio on avain loistavaan seksielämään.

Kokeile joogaa

Jooga tekee hyvää verenkierrolle ja koko elimistölle. Jooga lisää energistä oloa, antaa itsevarmuutta ja taipuisuutta. Joogaharjoittelun myötä sinusta tulee taipuisa ja kimmoisa, ja taivut uusiin asentoihin myös sängyssä.

Lääkityksen vaikutus

Monilla lääkkeillä, esimerkiksi mielialalääkkeillä, voi olla vaikutusta seksihalujen heikkenemiseen. Jos epäilet ja tunnet, että lääkitys vaikuttaa haluihisi häiritsevästi, ota yhteyttä lääkäriin ja pyydä häntä tarkistamaan lääkityksesi. Useimmille lääkkeille löytyy vaihtoehtoja.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja