6-vuotias Suri Cruise opiskelee mandariinikiinaa

Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär on ottanut kovan haasteen.

Hollywood-tähti Tom Cruisen ja näyttelijä Katie Holmesin 6-vuotias Suri-tytär monipuolistaa opiskelujaan. RadarOnline.comin lähteen mukaan Suri erikoistuu mandariinikiinaan. Kielen oppimisen uskotaan olevan hänelle suuri hyöty, joka auttaa häntä elämässä myöhemmin. Hän saattaa tulevaisuudessa jopa matkustaa yhteen instituution oppilaitoksista ulkomaille, kun hän kasvaa vanhemmaksi.

Syksyn alussa Suri otti ensimmäisen askeleensa koulumaailmaan. Hän aloitti opintiensä 40 000 dollaria (noin 33 000 euroa) maksavassa yksityiskoulussa, jonka varusteluissa ei ole säästelty. New Yorkissa sijaitsevassa koulussa on muun muassa leikkipuisto kattotasanteella sekä monipuoliset kuntoilutilat.

Kosmopoliitti instituutti on eräs maailmankouluna tunnetun verkoston opiskelupaikkoja. Sen muut koulut sijaitsevat muun muassa Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa.

Surin elämä muuttui melkoisesti, kun hänen vanhempansa erosivat. 6-vuotias tyttö muutti Katie-äitinsä kanssa Yhdysvaltain Kalifornian Beverly Hillsistä itärannikolla sijaitsevaan New Yorkiin. Holmes vastaa tyttärensä huoltajuudesta, mutta Suri on paljon yhteyksissä isänsä Tom Cruisen kanssa. Näyttelijätähden lakimies kertoo, että Lontoossa elokuvan kuvauksissa oleva Cruise soittaa tyttärellensä vähintään kerran päivässä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat