50-vuotias urheilulegenda järjestelee yllätystä – teki jo historiaa ja kuittasi pelikaverilleen: "Toivottavasti seurasit tarkasti"

0:41
50-vuotias Phil Mickelson hirmuvireessä PGA-kisassa – tässä 110-metrinen eagle vain senttien päässä!

Phil Mickelson johtaa golfin PGA-kiertueen Wells Fargo Championship -kisaa avauskierroksen jälkeen tuloksella -7. Marginaali toisena oleviin Kyoung-Hoon Leehen ja Keegan Bradleyyn on kaksi lyöntiä. 

Mickelson teki Pohjois-Carolinan Charlottessa pelattavan kisan avauskierroksella peräti kahdeksan birdieta, näistä viisi kuuden peräkkäisen väylän aikana. 

Yksi Mickelsonin kierroksen upeimmista lyönneistä nähtävissä pääkuvan videolla!

Johtoasema on yllätys, sillä golfkonkarin peli on ollut viime aikoina vaisua. Mickelson ei ole sijoittunut 20 parhaan joukkoon PGA-kiertueen kisassa täytettyään 50 vuotta viime kesäkuussa.

Mickelsonin kierrostulos (64 lyöntiä) oli kautta aikojen paras 50 vuotta täyttäneeltä pelaajalta Wells Fargo -kisassa. Hän on lisäksi kyseisen tapahtuman historian vanhin pelaaja, joka on johtanut kilpailua avaus- tai minkä tahansa kierroksen jälkeen. 

Torstain kierros täytti myös yhden unelman, kun 33-vuotias Joel Dahmen pääsi kuuden kuukauden yrittämisen jälkeen vihdoin pelaamaan yhdessä Mickelsonin kanssa. 

– Hän on huima tyyppi. Hän on niin täynnä...tietoa, sanotaan nyt niin. Härnäsin häntä vähän, ja hän pelasi upeasti. Yritin, etten jäisi täysin hänen jalkoihinsa, tuloksen -3 pelannut Dahmen kommentoi Reutersin mukaan. 

Urallaan hulppeat 44 PGA-kisavoittoa summannut Mickelson kuittasi Dahmenille hymy huulillaan poistuttaan lehdistötilaisuudesta. 

– Toivottavasti seurasit tarkasti, Mickelson sanoi NBC:n mukaan.

Kaksikko jatkaa samassa peliryhmässä myös perjantaina, kun sunnuntaina päättyvä kisa jatkuu toisella 18 väylän kierroksella. 

Suorat lähetykset Wells Fargo -kisasta C Moressa perjantaista sunnuntaihin!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja