47-vuotias kiekkolegenda Jaromir Jagr palasi kaukaloon Tshekin kakkosliigassa – muodosti vaarallisen tutkaparin toisen NHL-konkarin kanssa

Jääkiekkolegenda Jaromir Jagr nähtiin jälleen rakastamansa lajin parissa ihan konkreettisesti, kun Tshekin liigan kakkostasolla pelattiin maanantai-iltana Jagrin omistaman Kladnon ja Havirovin välinen ottelu. Viime perjantaina 47 vuotta täyttäneelle Jagrille peli oli ensimmäinen yli vuoteen.

– Olen erityisen iloinen siitä, että pystyin vihdoin pelaamaan. Tässä iässä ei ole helppoa pelkästään harjoitella. Halusin kokeilla kiekkoa taas pitkästä aikaa, kaipasin pelaamista.

Vajaat 18 minuuttia jääaikaa kirjannut ja tehopisteittä jäänyt Jagr kuvaili kokemustaan tshekkiläissivusto Idnesille.

NHL-urallaan 1  921 runkosarjapistettä koonnut Jagr kiekkoili vielä viime kaudella 22 ottelua NHL:n Calgary Flamesissa. Nyt hän avittaa Kladnoa sen tavoitteessa nousta Tshekin pääsarjaan.

Vierellä kova tutkapari

Todellisen kiekkolegendan rinnalla paluuottelussa pelasi tällä kaudella NHL:stä Kladnon riveihin palannut Tomas Plekanec. Plekanecilla on vyöllään komeat 1 001 NHL-ottelua.

Plekanec ja Jagr pelasivat yhdessä joukkueensa ykkösketjussa, mutta jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Plekanec toivotti Jagrin takaisin kiekkokaukaloihin ilolla.

– Tervetuloa takaisin. Pientä boostia kotikaupungin joukkueelle. 47 vuotta ja taidot ovat vielä tallella. Odotan innolla tulevia pudotuspelejä, Plekanec hehkuttaa Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat