3D-aikuisviihde nosteessa: Kulttielokuvien kolmiulotteiset versiot suunnitteilla!

Maailman ensimmäisenä 3D aikuisviihdefilminä mainostettu elokuva kiinnosti yllättäen naisyleisöä Hong Kongissa. Tulevia filmatisointeja suunnitellaan jo, ja esimerkiksi kulttielokuva Caligulasta kaavaillaan 3D-versiota.

3D aikuisviihde-elokuva Sex and Zen: Extreme Ecstasy oli ensi-illassa Hong Kongissa torstaina 14.4. ja osa näytöksistä oli myyty täysin loppuun. Elokuva on uusittu versio vuonna 1991 julkaistusta elokuvasta Sex and Zen, joka oli menestynein Hong Kongissa tehty aikuisviihde-elokuva kautta aikojen.

Klassiseen kiinalaiseen eroottiseen kirjallisuuteen löyhästi perustuva elokuva kiinnosti sekalaista yleisöä, ja etenkin naiset olivat ujostelematta liikkeellä yllättävän monessa elokuvateatterissa, uutisoi iol.co.za.

– En normaalisti käy elokuvissa, mutta tätä en voi jättää väliin. Haluan nähdä, miltä 3D aikuisviihde näyttää isolla kankaalla, 32-vuotias Justin Lai kertoi.

Myös 21-vuotias opiskelija Yan Shek jonotti katsomaan elokuvaa jo aikaisin aamulla. 113 minuuttia pitkä elokuva on luokiteltu Hong Kongissa alle 18-vuotiailta kielletyksi.

– Olen todella utelias. Tämä on ensimmäinen kerta, kun katson aikuisten elokuvan elokuvateatterissa. Tästä tulee taatusti jännittävää, hän kommentoi.

3D-aikuisviihde on nouseva trendi: italialaisohjaaja Tinto Brass on ilmoittanut, että hän haluaisi tehdä uuden 3D-version vuonna 1979 julkaistusta kulttileffa Caligulasta. Hustler puolestaan aikoo julkaista aikuisviihdeversion sci-fi elokuva Avatarista.

MTV3/Helmi

Lähde: Iol.co.za

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja