Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

31.7. Maissikeitto ja BBQ-ravut

Julkaistu 31.07.2007 00:00

Grillattu maissikeitto

  • 6 grillattua maissia
  • 1 sipuli
  • voita kuullotukseen
  • 7 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Jos sinulle on jäänyt grillijuhlista grillattuja maisseja, tämän keiton voi valmistaa niistä tai grillata maissit juuri tätä varten.

Jos käytät raakaa maissia, keitä se ennen grillausta kypsäksi. Voit käyttää myös kaupasta löytyviä esikeitettyjä maisseja, jotka ovat usein vakuumissa. Grillaa maissit tasaisesti. Leikkaa grillatut maissinjyvät irti rungosta kulhoon. Kuullota kattilassa kuumassa voissa yksi hienonnettu sipuli ja lisää maissinjyvät. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla sekä pippurilla.

BBQ-ravut

  • 4 isoa tiikerirapua
  • bbq-marinadi:
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi hakattuna
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl siirappia
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi rapujen päälle ja anna marinoitua yön yli kylmässä. Grillaa ravut kuumalla grillillä ja tarjoile vihreän salaatin kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Käykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"Onko lapsellasi tällaisia aterinsettejä? Vedetty myynnistäYksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohteluaTomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensäMuutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • Eilen19:16
      Sauna

      Käykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"

    • Eilen17:48
      Takaisinvedot

      Onko lapsellasi tällaisia aterinsettejä? Vedetty myynnistä

    • Eilen16:45
      Ruoka

      Yksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"

    • Eilen15:05
      Painonhallinta

      Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohtelua

    • Eilen12:58
      Ruoka

      Tomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensä