Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

31.7. Maissikeitto ja BBQ-ravut

Julkaistu 31.07.2007 00:00

Grillattu maissikeitto

  • 6 grillattua maissia
  • 1 sipuli
  • voita kuullotukseen
  • 7 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Jos sinulle on jäänyt grillijuhlista grillattuja maisseja, tämän keiton voi valmistaa niistä tai grillata maissit juuri tätä varten.

Jos käytät raakaa maissia, keitä se ennen grillausta kypsäksi. Voit käyttää myös kaupasta löytyviä esikeitettyjä maisseja, jotka ovat usein vakuumissa. Grillaa maissit tasaisesti. Leikkaa grillatut maissinjyvät irti rungosta kulhoon. Kuullota kattilassa kuumassa voissa yksi hienonnettu sipuli ja lisää maissinjyvät. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla sekä pippurilla.

BBQ-ravut

  • 4 isoa tiikerirapua
  • bbq-marinadi:
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi hakattuna
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl siirappia
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi rapujen päälle ja anna marinoitua yön yli kylmässä. Grillaa ravut kuumalla grillillä ja tarjoile vihreän salaatin kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Saitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nytEroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilisTaas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor SwiftiinKevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaaKeuhkoahtaumataudin oireet hiipivät hiljalleen – parannuskeinoa ei ole, mutta etenemistä voi hillitäKäykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 13:06
      Verkkohuijaukset

      Saitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nyt

    • 10:12
      Ravintolat

      Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

    • 09:26
      Ilmiöt

      Taas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor Swiftiin

    • 08:09
      Ruoka

      Kevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaa

    • 06:44
      Keuhkosairaudet

      Keuhkoahtaumataudin oireet hiipivät hiljalleen – parannuskeinoa ei ole, mutta etenemistä voi hillitä