Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

31.7. Maissikeitto ja BBQ-ravut

Julkaistu 31.07.2007 00:00

Grillattu maissikeitto

  • 6 grillattua maissia
  • 1 sipuli
  • voita kuullotukseen
  • 7 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Jos sinulle on jäänyt grillijuhlista grillattuja maisseja, tämän keiton voi valmistaa niistä tai grillata maissit juuri tätä varten.

Jos käytät raakaa maissia, keitä se ennen grillausta kypsäksi. Voit käyttää myös kaupasta löytyviä esikeitettyjä maisseja, jotka ovat usein vakuumissa. Grillaa maissit tasaisesti. Leikkaa grillatut maissinjyvät irti rungosta kulhoon. Kuullota kattilassa kuumassa voissa yksi hienonnettu sipuli ja lisää maissinjyvät. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla sekä pippurilla.

BBQ-ravut

  • 4 isoa tiikerirapua
  • bbq-marinadi:
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi hakattuna
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl siirappia
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi rapujen päälle ja anna marinoitua yön yli kylmässä. Grillaa ravut kuumalla grillillä ja tarjoile vihreän salaatin kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 06:47
      Makeiset

      Joulukonvehteja ja -makeisia jopa puolet halvemmalla kaupasta – tiesitkö tämän kikan?

    • Eilen19:02
      Halpa vs. kallis

      Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

    • Eilen17:32
      Influenssa

      THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

    • Eilen16:45
      Nuoret

      Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

    • Eilen15:34
      Leivonta

      Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"