Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

31.7. Maissikeitto ja BBQ-ravut

Julkaistu 31.07.2007 00:00

Grillattu maissikeitto

  • 6 grillattua maissia
  • 1 sipuli
  • voita kuullotukseen
  • 7 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Jos sinulle on jäänyt grillijuhlista grillattuja maisseja, tämän keiton voi valmistaa niistä tai grillata maissit juuri tätä varten.

Jos käytät raakaa maissia, keitä se ennen grillausta kypsäksi. Voit käyttää myös kaupasta löytyviä esikeitettyjä maisseja, jotka ovat usein vakuumissa. Grillaa maissit tasaisesti. Leikkaa grillatut maissinjyvät irti rungosta kulhoon. Kuullota kattilassa kuumassa voissa yksi hienonnettu sipuli ja lisää maissinjyvät. Lisää kanaliemi ja kerma ja anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta suolalla sekä pippurilla.

BBQ-ravut

  • 4 isoa tiikerirapua
  • bbq-marinadi:
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi hakattuna
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl siirappia
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi rapujen päälle ja anna marinoitua yön yli kylmässä. Grillaa ravut kuumalla grillillä ja tarjoile vihreän salaatin kanssa.

    Reseptit: Sanna Miettunen

    Lisää aiheesta:

    Poskipunan syönti -ilmiö hämmentää – toimittaja maistoi "hittituotetta"Kun rekankuljettaja Tarutuuli näki pientareella savuavan auton, hän ei epäröinyt: "Totesin, että nyt on tosi kyseessä"Emmitkö sitoutumista? Vasta-avioitunut Max kertoo, miksi halusi naimisiinNerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!Nuori kuski ajoi poliisipartion ohi Vantaalla – tämä näky sai poliisin pysäyttämään ajoneuvonOdotatko pakettia? Näin sinua saatetaan nyt yrittää huijata
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • Eilen21:41
      Meikit

      Poskipunan syönti -ilmiö hämmentää – toimittaja maistoi "hittituotetta"

    • Eilen19:28
      Liikenneturvallisuus

      Kun rekankuljettaja Tarutuuli näki pientareella savuavan auton, hän ei epäröinyt: "Totesin, että nyt on tosi kyseessä"

    • Eilen19:09
      Seksi ja parisuhde

      Emmitkö sitoutumista? Vasta-avioitunut Max kertoo, miksi halusi naimisiin

    • Eilen17:45
      Jouluruoka

      Nerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!

    • Eilen16:05
      Liikennevalvonta

      Nuori kuski ajoi poliisipartion ohi Vantaalla – tämä näky sai poliisin pysäyttämään ajoneuvon