30 kiloa pudottanut Jethro Rostedt kumoaa yleisen laihdutusvinkin: "Ainakaan minulla se ei toimi"

Jethro Rostedt käy läpi ikäkriisiä – neljäkymppiä oli kova paikka 10:29
Jethro Rostedt vieraili taannoin Huomenta Suomessa.

Kiinteistövälittäjänä sekä nykyisin myös ravintola-alan yrittäjänä toimiva Jethro Rostedt nähdään Uutisvuodon vieraana yhdessä Antti Kaikkosen kanssa.

Uutisvuodossa päästään jälleen käsittelemään ajankohtaisia uutisaiheita, kun studioon saapuvat vieraiksi Diilistä tuttu kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt sekä kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk.). Ylivaltaisena tuomarina jatkaa tuttuun tapaan Peter Nyman ja kapteeneina Ile Uusivuori ja Reetta Räty.

Rostedt teki hiljattain uuden aluevaltauksen ja avasi Turkuun uuden, Studio-nimisen yökerhon. MTV Uutisten haastattelussa hän kertoo, että halusi avata kaupunkiin sellaisen yökerhon, joka kaupungista vielä uupui.

– Vähän on oma lehmä ojassa, mutta sanoisin sen olevan Turun parhaita yökerhoja.

Rostedt on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia muuttuneesta vartalostaan. Hän kertoo, että on laihduttanut 30 kilon verran.

– Jos katsot Uutisvuotoa niin näet, että kiloja on lähtenyt, Rostedt toteaa.

Paino on pudonnut vähitellen vuoden aikana. Rostedt on sitä mieltä, että painonpudotus lähtee syömisestä. Hän jakaa oman vinkkinsä, jolla terveellisiä elämäntapoja kohti on kuljettu.

– Kaikkialla aina toitotetaan, että painonpudotuksessa tärkeintä on syödä säännöllisesti, mutta ainakaan minulla se ei toimi, vaan silloin ajattelee jatkuvasti ruokaa. Minun neuvoni on, että syö silloin kun on nälkä, Rostedt toteaa jämäkästi.

Uutisvuoto lauantaisin MTV3-kanavalla klo 21. 

Lue myös:

    Uusimmat