Mainos

30.6.2004 Valkosipulimarinoitu kuha (4 annosta)

  • 600 g kuhafileitä
  • 1 tlk smetanaa
  • 6-7 suurta valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • tilliä
  • korppujauhoja
  • margariinia paistamiseen

Purista valkosipulinkynnet smetanaan , lisää suola ja hienonnettu tilli. Hiero maustettu smetana kuhafileisiin ja anna marinoitua mielellään yön yli (peitä kulho hyvin, ettei koko jääkaappi tuoksu valkosipulille). Kääntele fileet korppujauhossa ja paista rapeiksi. Tarjoa heti. Lisäkkeeksi maistuvat perunat ja höyrytetty tai muhennettu pinaatti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.