27.9. Sinappinen hapankaali ja ahvenet

Sinappinen hapankaali

  • 0,5 kg hapankaalia
  • ruokaöljyä
  • 2-3 rkl ranskalaista sinappia
  • loraus hunajaa
  • mustapippurirouhetta
  • 3 dl kermaa tai puolet kermaa ja puolet smetanaa
  • 0,5 l paistettuja suppilovahveroita

Huuhtele hapankaali ja paista sitä hiljalleen öljyssä kattilassa. Lisää sinappi, hunaja ja mustapippurirouhe. Lisää kerma ja anna kiehua noin 5 min. Paista suppilovahveroita voissa ja tarjoile hapankaalin ja ahventen kanssa.

Ahvenet

  • 4-6 ahvenfileetä
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja pippuria
  • tilliä

Paista ahvenet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile hapankaalin kanssa.

Reseptit: Sanna Miettunen

Lue myös:

    Uusimmat