Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

26.7. Broileria

Julkaistu 26.07.2005 01:00
(Päivitetty 26.07.2005 09:46)

Pinaatilla täytetty broilerinfilee

Pinaatilla täytetty broilerinfileePinaatilla täytetty broilerinfilee

  • 4 broilerin fileetä
  • 200g tuoretta pinaattia
  • 1 kananmuna
  • 1 sipuli
  • ½ dl maissitärkkelystä
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä
  • salaattia

Aseta fileet pakastepussiin tai kahden kelmun väliin ja nuiji varovaisesti mahdollisimman ohuiksi. Mausta nuijitut fileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Paista suikaloitu pinaatti ja paloiteltu sipuli pannulla.

Ota kattila pois tulelta ja lisää muna, smetanaa ja maissitärkkelystä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi pinaattitäytettä broilerfileiden sisäpuolelle ja käännä liha niin, että täyte pysyy sisällä.

Sivele fileiden pinnalle öljyä ja grillaa ne kypsiksi välillä käännellen. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Lime-korianteribroileria

Lime-korianteribroileria

  • 3 broilerin rintafileetä
  • 2 limeä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • sesamöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • munakoiso
  • riisiä
  • kurkumaa

Marinoi raakoja rintafileitä limen mehulla vartin verran. Leikkaa korianteri mahdollisimman hienoksi hakkeeksi ja hiero hake fileiden pinnalle. Mausta pinta suolalla ja sesamöljyllä, grillaa fileet ja anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

Leikkaa kypsistä fileistä viipaleita ja purista pinnalle vielä hieman limeä, koristele korianterilla ja anna viimeinen silaus pisaralla sesamöljyä sekä pippurirouhaisulla.

Tarjoa suolatun ja grillatun munakoison ja kurkumavedessä keitetyn riisin kera.

Reseptit: Sami Garam

Lisää aiheesta:

Kolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"Positiivisia uutisia: Nuorilla pyyhkii aiempaa paremminEliniän kasvu hidastuu – ennusteet satavuotiaaksi elämisestä uusiksiTuoreesta iPhonesta saa pulittaa jopa 2 500 euroa – asiantuntijalta tyrmäysLegendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseenVaroitus sähköyhtiöltä: Älä maksa tätä "laskua"!
Lifestyle
Lime-korianteribroileria

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 20:04
    Koirat

    Kolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"

  • 19:30
    Nuoret

    Positiivisia uutisia: Nuorilla pyyhkii aiempaa paremmin

  • 19:23
    Ikääntyminen

    Eliniän kasvu hidastuu – ennusteet satavuotiaaksi elämisestä uusiksi

  • 18:58
    iPhone

    Tuoreesta iPhonesta saa pulittaa jopa 2 500 euroa – asiantuntijalta tyrmäys

  • 17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen