Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

26.10. Paistettuja kuharullia, paahdettua kurpitsaa ja risottoa

Julkaistu 26.10.2006 00:00

Paistetut kuharullat

  • 4 nahatonta kuhafileetä
  • 2 dl valkoviiniä
  • Täyte:
  • 10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 10 kpl mustia oliiveja
  • nippu rucolaa
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta

Silppua oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta muutama lehti rucolaa kuhafileen toiselle puolelle ja päälle silputut tomaatit ja oliiveita. Rouhi päälle vielä hieman suolaa ja mustapippuria. Käännä kuhan toinen puoli toisen puolen päälle ja sulje cocktailtikulla. Nosta kuhafileet uunivuokaan ja lorauta pohjalle 2 dl valkoviiniä. Paista 170 asteessa noin 20 min.

Risotto

  • 2,5 dl risottoriisiä
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 2 dl valkoviiniä
  • n. 5-7 dl kasvislientä
  • 2 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 dl kermaa

Hienonna sipulit. Kuumenna kattilassa tai kasarissa voi ja lisää joukkoon sipulit ja riisi. Anna kuullottua hetki miedolla lämmöllä. Lisää valkoviini. Sekoita puuhaarukalla koko ajan niin kauan, että neste on imeytynyt riiseihin. Lisäile kasvislientä pikkuhiljaa pienissä erissä ja muista sekoittaa risottoa usean kerran keittämisen aikana, jotta riisistä irtoaa tärkkelystä. Kun riisi on juuri ja juuri kypsää, lisää vielä parmesaanijuustoraaste ja kerma. Sekoita hyvin. Risoton pitää olla liisterimäistä ja kosteaa. Tarjoile vielä lisänä parmesaanista leikattuja lastuja.

Reseptit: Sanna Miettunen

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • Eilen18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • Eilen16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • Eilen13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • Eilen11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi