25 tekosyytä välttää seksi

Seksuaalisesta haluttomuudesta ei ole mitään haittaa, jos kumppani on samalla aaltopituudella. Hyvin harvoin näin onnellisesti kuitenkaan käy. Siksi on hyvä pitää takataskussa joukko erilaisia syitä, joihin voi tarvittaessa vedota, ettei joudu harrastamaan seksiä pelkästään kumppanin mieliksi.

Vanha perinteinen ja hyväksikin todettu seksinpakoilukeino on tietysti valittaa päänsärkyä. Nykyisin se ei välttämättä aina mene läpi. Silloin kannattaa kokeilla vaikkapa jotain seuraavista.

1. Valitan, mutta mun menkat alkoivat juuri.

2. Olet taas juonut kaljaa. Tiedät, että inhoa kaljan hajua.

3. En ole muistanut ottaa e-pillereitä muutaman päivää, joten voin tulla raskaaksi. Ja kondomihan vie sinulta tunnon. Niin ainakin väitit, kun käskit minua syömään pillereitä.

4. Tein sen juuri itse, joten minua ei nyt kiinnosta. Hoida sinäkin vain hommat käsipelillä.

5. Minulla on nyt kovasti kotiaskareita. Auttaisit niissä joskus, niin voisi ehkä löytyä aikaa seksiinkin.

6. Kaipaan pitkää ja nautinnollista seksiä. Sinähän tunnetusti tulet taas muutamassa minuutissa, joten en viitsi vaivautua moisen takia.

7. Tiedät kuinka minua rassaa, kun olet taas jättänyt pöydälle leivänmuruja. Joten älä unta nää, että saisit seksiä!

8. Mulla on hiiva. Sain sen työpaikan vessasta.

9. Meillä oli töissä ihan kamala päivä. Työasiat pyörivät vieläkin päässä. En nyt pysty millään keskittymään seksiin.

10. Kolmoselta tulee hyvä dokkari pitsinnypläyksestä. Mun on ihan pakko katsoa se.

11. Minun täytyy tarkastaa lasten kotitehtävät, joten nyt ei ole aikaa seksileikkeihin. Katsotaan vaikka ensi viikolla uudestaan.

12. Luin juuri, että seksuaalinen pidättäytyminen on hyvää terveydelle. Joten eiköhän olla ilman seksiä ainakin muutama kuukausi.

13. En halua sotkea hiuksiani.

14. Olen juuri käynyt suihkuissa, joten en viitsi hiostaa ja liata itseäni.

15. Lapset ovat vielä hereillä, ja myöhemmin en jaksa, koska olen ihan poikki.

16. Minulla on sperma-allergia. Sitä on nyt liikkeellä meidän työpaikan naisilla. Kuulin, että se voi olla jopa hengenvaarallinen.

17. Enkö ole muistanut kertoa, että kävin juuri gynellä. Hän käski pidättäytymään seksistä ainakin kuukauden, koska minulla on emättimessä paha ärsytystila.

18. Reväytin jumpassa reiden lähentäjät, enkä nyt saa millään haaroja auki. Joten sori nyt vaan.

19. Meillä on huomenna tärkeä palaveri, joten mun on ihan pakko saada kunnolla nukuttua. Hyvää yötä siis.

20. Minusta on viime aikoina alkanut tuntua siltä, että pidän seksuaalisesti enemmän naisista.

21. Olenko koskaan sanonut, että sinulla on melko pieni? Se ei oikeastaan tunnu yhtään millekään. Voisitko kokeilla jotain pillereitä tai penispumppua? Josko värkkisi siitä edes hiukan kasvaisi. Katsotaan sitten uudestaan.

22. Huomasin telkkarista, että mikäli mies syö muutaman kuukauden pelkkiä hedelmiä, hänen spermastaan tulee paremman makuista. Voisitko siis alkaa popsimaa niitä? Se tekisi varmasti hyvää myös tuolle elintasovatsallesikin. Parin kuukauden kuluttua voisin sitten harkita seksiä kanssasi.

23. Minulla on huomenna varattu aika gynelle. Hän ei varmasti pidä siitä, jos sisätutkimuksen aikana pikkuveijarisi uiskentelevat vastaan.

24. Luin Helmestä, että jonkun Kari Heusalan mukaan on kohtuutonta vaatia naiselta seksiä, jos tämä ei sitä halua. Niin, minä en nyt halua seksiä ja sinä et siis saa, vaikka kuinka siinä ruikuttaisit.

25. Olen juuri syönyt ja vatsani on aivan täynnä. Ethän halua, että oksennan päällesi? Ethän?

Kari Heusala

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat