1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.
24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata
Julkaistu 25.04.2002 11:15
Lisää aiheesta:
Puolitoista vuorokautta lenkillä: Ultrajuoksu koettelee mieltä ja vatsaa – entä kun tulee hätä?Suosittu juoma maksaa kaupassa parikymppiä litralta – Katja teki sitä itse 0,2 eurollaMansikkajäätelöä superhelposti – oletko jo testannut hittiohjeen?Superharvinaisen Rolls-Roycen piti tulla Suomeen – varastettiin nenän edestäHelppo keino selvittää, oletko juonut tarpeeksi vettäHimoittu Labubu tuli myyntiin Helsingissä – "Järjetön meininki"