24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata

1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja