1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.
24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata
Julkaistu 25.04.2002 11:15
Lisää aiheesta:
ViikkohoroskooppiMiksi lääke pitää ottaa tyhjään vatsaan ja saako pillerin puolittaa? Apteekkari kertoo faktatMausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!Taija on kokenut menetyksistä kauheimman – Wiljami-poika kuoli neljä päivää syntymänsä jälkeenLöytyykö mökkikaapista harmaantunut lasi? Sameuden syynä on lasihomePyhiinvaeltamisen perinnettä elvytetään Suomessa – kiinnostaa myös nuoria