1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.
24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata
Julkaistu 25.04.2002 11:15
Lisää aiheesta:
Uniongelmien riski kasvaa merkittävästi, jos teet näin – eikä syypää ole yksin someLintumaailman roadmanit: Johtuuko lokkien hävyttömyys traumaattisesta poikasajasta? Kosmetologi teki hoitoja "uudenlaisella Botoxilla" – 28 asiakasta sairastui vakavastiNäistä merkeistä tunnistat, että sinulle valehdellaanOletko hoksannut tehdä näin fetalle? Hittilisuke lähes kaikelleSuolistosyöpiä löytyi ennätysmäärä – mutta se on hyvä uutinen