1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.
24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata
Julkaistu 25.04.2002 11:15
Lisää aiheesta:
Tunnistatko seksiasennot kuvien perusteella? Testi paljastaa tietoutesiUusi festivaali Helsinkiin: Ravintolakattaus voi olla jopa artistejakin odotetumpiLaboratorioanalyysi paljasti oudon yllätyksen suomalaisena myydyistä mansikoistaMikä ihmeen Hyrox? Testasimme treenin, josta kaikki puhuvatAsiat, jotka autoilijan pitää muistaa juhannuksen paluuliikenteessä – "Eivät millään tavalla sujuvoita matkantekoa"Olet ehkä kuullut kuohuviinien Magnum-pullosta, mutta tiesitkö Jeroboamista ja Mathusalemista?