Mainos

23 vuotta sitten kadonneen brittipojan tapaus: Vesiperä ja uusia vihjeitä

Tutkijat ovat saaneet uusia johtolankoja 23 vuotta sitten kadonneen brittipojan löytämiseksi sen jälkeen, kun pojan äiti esiintyi Kreikan televisiossa perjantaina.

Ben Needham oli tuskin 2-vuotias, kun hän katosi Kreikan suositulla Kosin lomasaarella heinäkuussa 1991. Benin isovanhemmilla oli saarella maalaistalo, josta poika hävisi jälkiä jättämättä. Siitä lähtien Benin äiti, Kerry Needham, on jatkanut tauotta poikansa etsimistä.

Heti televisio-ohjelman jälkeen tutkijoihin otti yhteyttä nuorukainen, joka väitti muistuttavansa Beniä. Benistä on julkaistu kuva, joka rekonstruoi sitä, miltä hän voisi näyttää tällä hetkellä.

Hyvin pian kävi kuitenkin ilmi, että samainen henkilö oli jo vuosia sitten ilmoittautunut poliisille. Kyseiseltä henkilöltä oli otettu myös DNA, josta kävi ilmi, että ettei hän ollut Ben Needham.

Televisiossa esitetyn vetoomuksen jälkeen tutkijoihin otti yhteyttä noin 30 ihmistä. Poliisin mukaan puheluiden perusteella saatiin ainakin seitsemän sellaista vihjettä, jotka vaativat lisätutkimuksia.

Osa vihjeistä liittyy erääseen perheeseen, joita Needhamit ovat aiemmin epäilleet osallisuudesta pojan katoamiseen.

Lisäksi puheluissa mainittiin kaksi kreikkalaiskaupunkia, Larissa ja Veria, joissa jotkut ovat uskoneet nähneensä Benin, joka olisi nyt 25-vuotias.

South Yorkshiren poliisit jatkavat tutkimuksia mysteerin selvittämiseksi yhteistyössä Kreikan poliisin kanssa.

Lähteet: The Telegraph, The Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.