Brittipoika katosi Kreikan turistikohteessa vuonna 1991 - löytyikö hän viimein?

Toiveet 23 vuotta sitten kadonneen brittipojan löytämiseksi ovat heränneet, kun 25-vuotias mieshenkilö ilmoittautui poliisille Kreikan televisiossa näytetyn ohjelman jälkeen.

Ben Needham oli tuskin 2-vuotias, kun hän katosi suositulla Kosin saarella Kreikassa, missä hän oli lomailemassa äitinsä ja isovanhempiensa kanssa. Siitä lähtien Benin äiti on jatkanut tauotta poikansa etsimistä.

Perjantai-iltana äiti, Kerry Needham, esiintyi Kreikan tv:ssä ja vetosi jälleen ihmisiin poikansa löytämiseksi.

Ohjelman jälkeen nuorukainen, jonka tietoja poliisi ei anna julkisuuteen, otti yhteyttä poliisin ja kertoi muistuttavansa ulkonäöltään 23 vuotta sitten kadonnutta Beniä.

Tapauksesta kirjoittaa The Telegraph.

Benistä on julkaistu myös kuva, joka rekonstruoi sitä, miltä hän voisi näyttää tällä hetkellä.

Poliisi kertoo tekevänsä nuorukaiselle DNA-testin totuuden selvittämiseksi.

Äiti Kerry Needham kertoi eilen televisiossa kaikista niistä vuosien aikana tehdyistä DNA-testeistä, jotka eivät tuoneet tulosta katoamismysteeriin.

– Joka kerta se on sydäntä särkevää ja siitä on vaikea toipua, sanoi Needham

Tutkimuksia johtava etsivä Matthew Fenwick toivoo, että kaikki nuorukaiset, joilla on epäilyksiä omasta taustastaan, ottaisivat yhteyttä.

– Jos joku on havainnut olevansa täysin erinäköinen kuin muut perheenjäsenensä tai jos kaikki vauva-iän valokuvat puuttuvat, niin ottakaa meihin yhteyttä, etsivä vetosi.

Lue myös:

    Uusimmat