Parapähkinä-linssimuhennos
- 1 sipuli
- 1 valkosipuli
- 2 rkl ruokaöljyä
- 1 tl jauhettua kardemummaa
- 1 tl kanelia
- 1 tl chilijauhetta
- suolaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 dl kasvislientä
- 2 dl punaisia linssejä
- 100 g Reilunkaupan parapähkinä-aprikoosisekoitusta
- Reilunkaupan täysjyväriisiä tarjolle
Hienonna sipulit. Kuullota niitä ja mausteita tilkassa öljyä hetki. Lisää nesteet, linssit ja parapähkinä-aprikoosisekoitus. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20-30 min. Lisää halutessasi suolaa oman maun mukaan. Tarjolle täysjyväriisiä.
Mausteleipä
- 3 dl riisijauhoa
- 2 dl reilunkaupan quinoajauhoa
- 1 pussi kuivahiivaa ( n. 11 g)
- 2 tl jeeraa
- 1 tl fenkolia