21-vuotias Miro astelee Love Island -villaan kiikarissaan erityisesti saaren blondit – paljastaa, mikä on hänen rakkauden kielensä

Kassakaappeja, hissi, erikoisia tavaroita – Love Island -tuottaja paljastaa rakkauden villan salaisuudet 7:02
Kassakaappeja, hissi, erikoisia tavaroita – Love Island -tuottaja paljastaa rakkauden villan salaisuudet

Love Island -villaan asteleva Miro kertoo olevansa erityisen kiinnostunut "villan blondeista".

Love Island Suomi -ohjelmaan saadaan jälleen uutta verta, kun rakkauden villalle lipuu 21-vuotias Miro. Love Islandiin Miro päätyi kavereidensa kannustuksen johdosta. Hän kertoo todenneensa useille ystävilleen, ettei välttämättä olisi vielä valmis, mutta hetken pohdittuaan asiaa tuli kuitenkin toisiin aatoksiin. 

– Tämmöisenä suhteellisen spontaanina ja kuitenkin kokemuksia keräävänä henkilönä ajattelin, että tämä on ainutlaatuinen kokemus. Ei ole oikeaa tai väärää aikaa olemassa, niin laitetaan nyt se hakemus ja katsotaan, mitä tapahtuu. 

– Nyt ollaan sitten täällä enkä kadu tietenkään, mieluummin tehdään asioita kuin jätetään tekemättä. 

Miro kertoo viettävänsä toista välivuotta, tällä hetkellä työskennellen paperi- ja muovituotantotehtaassa ja kahta jääkiekkojoukkuetta valmentaen. 

Miro harrasti itsekin intohimoisesti jääkiekkoa 19-vuotiaaksi asti, kunnes tie nousi sen suhteen monin tavoin pystyyn: paikallisesta seurasta ei ollut pääsyä ammattilaiseksi, koronapandemia iski päälle ja armeijaankin oli aika mennä.  

Persoonaansa Miro kuvailee varsin spontaaniksi. Yksi esimerkki siitä on se, että vuoden 2022 lopulla hänen ystävänsä sai työtarjouksen Australiasta, ja pyysi Miroa lähtemään mukaan. Lyhyen harkinnan jälkeen Miro päätti lähteä mukaan maailman laidalle. 

Love Islandin tuoreimpia tapahtumia Miro on tietysti seurannut silmä kovana. Tällä hetkellä hän kertoo olevansa ulkonäön perusteella eniten kiinnostunut "villan blondeista", ja mainitsee muun muassa Isabellan tuntuvan kiinnostavalta naiselta. 

– Mutta haluan kuitenkin nähdä jokaisen ja kokea sen meidän välisen energian kun henkilökohtaisesti pääsen tapaamaan. Tehdään sen jälkeen sitten ne johtopäätökset. 

– Lisäksi Elviira vaikuttaa mielestäni todella energiseltä ja siistiltä tyypiltä. 

Miro myhäilee, että haluaisi sanoa olevansa valmis sekoittamaan pakkaa. Hänelle ei kertomansa mukaan ole "ongelma mennä niihin väleihin", muttei hänen tarkoituksenaan ole kuitenkaan lähteä rikkomaan välejä tahallisesti. 

Virallisesti Miro ei ole koskaan seurustellut, vaan taustalla on pisimmillään noin puolen vuoden mittaisia "säätöjä". Tapailuvaiheessa hän kertoo pyrkivänsä olemaan mahdollisimman hyvin tavoitettavissa ihmiselle, josta on kiinnostunut. Hänen rakkauden kielensä on läheisyys ja intiimiys. 

– Näytän sitä omaa kiinnostustani fyysisen kosketuksen avulla. Sitten olen myös huomannut, että pidän varsinkin tuollaisessa alkavassa deittailuvaiheessa kivojen asioiden tekemisestä, että teen sinulle aamupalan tai ostan kukan ja suklaata. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli, että saa aidosti toiselle hyvän mielen noinkin yksinkertaisen asian avulla. 

Love Island Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat