1995 nevöfoget! Elokuva mestaruushuumasta etsii kiekkosankareita koekuvauksiin

Tuotantoyhtiö Yellow Film & TV etsii jääkiekkotaitoisia nuoria miehiä suomalaisen jääkiekon kuningashetkeen sijoittuvaan elokuvaan.

Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruusviikonloppuun sijoittuvan 95-nimisen elokuvan kuvaukset alkavat huhtikuussa. Aleksi Mäkelän ohjaama
fiktiivinen elokuva sijoittuu finaaliviikonloppuun Suomessa ja Ruotsissa.

Yellow Filmsin tiedotteen mukaan elokuva kertoo toisiinsa limittyvien tarinoiden kautta siitä, miksi Suomi voitti jääkiekon MM-kultaa vuonna 1995 ja miten se vaikutti koko kansakuntaan. 95-elokuva on osa virallista Suomi100-juhlavuoden ohjelmistoa.

– Jääkiekon maailmanmestaruuden voittaminen vuonna 1995 on maamme lähihistorian unohtumattomimpia hetkiä. 95 tulee olemaan elokuva paitsi kiekosta, myös kansakunnasta, ja tässä elokuvassa ne liittyvät tiiviisti toisiinsa, elokuvan tuottaja Jarkko Hentula kertoo.

Yellow Film & TV järjestää elokuvaan avoimen koekuvaustilaisuuden. Tuotantoyhtiän tiedotteessa kerrotaan, että elokuvaan haetaan jääkiekkotaitoisia 18-32-vuotiaita miesnäyttelijöitä tai elokuvassa esiintymisestä kiinnostuneita miehiä. Koekuvaukset järjestetään Espoon Metro Areenalla keskiviikkona 15.2.2017 klo 10.30–16.30.
Koekuvauksiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostin maanantaihin 13.2.2017 mennessä osoitteeseen: 95@yellowfilm.fi. Viestissä tulee kertoa oma nimi ja syntymäaika. Mukaan tulee ottaa rennot liikuntavaatteet, luistimet ja jääkiekkomaila. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja