17-vuotias poika kuoli ja kaksi miestä loukkaantui vakavasti ulosajossa Ylöjärvellä

12:41
Tässä vaiheessa auton kuljettajasta ei ole varmuutta. Aiemmin Viiden jälkeen -ohjelmassa on keskusteltu 17-vuotiaiden hälyyttävästä osuudesta liikenneonnettomuuksissa.

Ylöjärvellä Pirkanmaalla 17-vuotias poika on kuollut ja kaksi täysi-ikäistä miestä loukkaantunut vakavasti, kun henkilöauto suistui tieltä katolleen lauantaiaamuna, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

17-vuotias kuoli saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla, poliisi kertoo. Loukkaantuneet ovat sairaalahoidossa kriittisessä tilassa. Poliisi ei tarkenna loukkaantuneiden ikää.

Autossa ei ollut muita matkustajia. Poliisilla ei ole vielä tietoa siitä, kuka kolmesta oli ajoneuvon kuljettaja.

Muita autoja ei osallisena

Rikoskomisario Ona Autere kertoo, ettei onnettomuudessa ollut osallisena muita ajoneuvoja. Poliisilla ei kuitenkaan ole tietoa esimerkiksi siitä, oliko ylinopeudella tai alkoholilla osuutta onnettomuuteen.

–  Tämänhetkisten tietojen mukaan ei ole toisia autoja osallisena. Onnettomuuden syitä ja syntyä vielä selvitellään, olemme vielä hyvin alkuvaiheessa esitutkintaa, Autere sanoo.

Tutkintanimike ei ole vielä varmistunut. Auteren mukaan tällaisissa onnettomuuksissa lähtökohtaisesti nimikkeenä on törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Onnettomuus tapahtui lauantaina hieman ennen aamuyhdeksää Ylöjärvellä Kuruntiellä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja