16-vuotiaan pojan epäillään ryöstäneen puukolla uhaten omaisuutta Lauttasaaressa – "Epäilty jahtasi myös muita nuoria"

9:13
Mikä ratkaisuksi Helsingin nuorisorikollisuuteen? Tätä kysyttiin viime joulukuussa.

Helsingin Lauttasaaressa tapahtui sunnuntaina 11. huhtikuuta epäilty törkeä ryöstö, johon liittyen poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön.

Helsingin poliisin nuorisoryhmä selvittää tapausta, jossa 16-vuotiaan pojan epäilleen ryöstäneen kolmelta nuorelta omaisuutta.

Epäilty tapasi poliisin mukaan nuoret lauttasaarelaisen koulun pihalla ja käski luovuttamaan omaisuuden puukolla uhaten. Saaliksi hän sai muun muassa langattomia kuulokkeita.

Poliisi löysi epäillyn hallusta myös sellaista omaisuutta, jonka hän on mahdollisesti anastanut muilta henkilöiltä kuin kyseisiltä asianomistajilta.

– Poliisin tietojen mukaan sama epäilty jahtasi Lauttasaaressa myös muita nuoria sunnuntaina, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss.

Poliisi pyytää, että mahdolliset muut asianomistajat ja asioista jotain tietävät ovat yhteydessä nuorisoryhmään nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai 029 547 1200.

1:58
Asiantuntijat vastustavat alaikäisten nuorisorikollisten laittamista vankilaan – "Vankila ei ole missään tapauksessa oikea paikka"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja