150 kiloa laihduttanut Jacqueline vihasi ennen jalkojaan – jakoi videon inspiroivasta syystä: "En aio antaa niiden estää minua elämästä elämääni"

Jacqueline Adan pudotti huikeat 150 kiloa. Operaatio jätti paljon ylimääräistä ihoa hänen jalkoihinsa, jotka hän nyt esittelee videolla.

Ennen Jacqueline Adan painoi yli 220 kiloa. Hän kuitenkin onnistui muuttamaan elämäntapansa niin, että pudotti huikeat 150 kiloa.

Painonpudotus jätti jälkeensä hurjan määrän ylimääristä ihoa, josta suuri osa on Jacquelinen jaloissa.

"Koko elämäni olen vihannut jalkojani"

Vuonna 2018 Jacqueline jakoi videon jaloistaan.

– Koko elämäni olen vihannut jalkojani. Siis vihannut. Tein kaikkeni, jotta ne olisivat peitossa koko ajan. Kannoin suurta osaa painostani jaloissani, ja kun painaa yli 220 kiloa... Se on paljon, Jacqueline sanoo.

Video Jacquelinenjaloista. Jos video ei näy, katso se täällä.

Jalkoihin on tehty rasvaimu ja Jacqueline on menossa ihonpoistoleikkaukseen, jossa jalat hoidetaan.

– Halusin jakaa jalkani kanssanne, koska, no, koska pelkään. Vaikken enää vihaa niitä, olen niistä edelleen epävarma, hän sanoo.

– Vaikka olen epävarma, en aio antaa niiden estää minua elämästä elämääni tai jakamasta niitä kanssanne. Tämä on todellista ja tässä olen minä. Tältä kova työ näyttää.

"Hyväksyn jalkani nyt sellaisina kuin ne ovat"

Jacqueline ennen ja nyt. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jacquelinen mukaan elämänmuutoksessa kyse ei ole vain painonpudotuksesta, vaan myös itsen rakastamisesta ja sen opettelemisesta.

– Voitte kutsua niitä rumiksi, inhottaviksi, isoiksi, lihaviksi, ällöttäviksi. Älkää huoliko, mitä tahansa negatiivista voisittekin sanoa niistä, olen ajatellut samoja asioita. Hyväksyn jalkani nyt sellaisina kuin ne ovat.

Jacquelinen mukaan hänen jalkansa ovat kantaneet hänet jo painonpudotuksen ja viiden ihonpoiston läpi.

– Ne eivät koskaan antaneet periksi ja lopettaneet, ja niistä tuli vain vahvemmat. Joten tässä olen minä. Nämä ovat jalkani. En aio kutsua niitä enää rumiksi. Ne ovat vahvat jalkani.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja