Mainos

15 seksikästä sepitteellistä noitaa

Complex.com listasi 15 valkokankaalla ja televisioruudussa seikkailevaa fiktiivistä noitaa, joita ei noita-akoiksi voi herjata!

Kun ajattelet noitia, mitä mieleesi tupsahtaa? Mielikuva noidasta syylä nenänpäätä koristaen kainalossa lienee se yleisin.

Popkulttuurissa noidat ovatkin kiehtovia nenänpäätään heiluttavia kodinhengettäriä, kapinallisen kauniita teinityttöjä tai demoneja vastaan taistelevia kaunottaria, jotka saavat miehet kuin miehet pauloihinsa. Complex.com listasi 15 noitapiirin seksikkäintä noitaa, jotka eivät pelkästään luudanharjalla istu.

Esimerkkeinä listalta mainittakoon muun muassa Lumottujen sisarien (1998) kiihkeät noitasiskokset, Sally ja Gillian Owen, eli Sandra Bullock ja Nicole Kidman. Siskoja piinaa kirous: heidän elämänsä miehet kuolevat aina ennen aikojaan.

Vaimoni on noita -sarjan (1964–1972) nenää heiluttava noitarouva Samantha (Elizabeth Montgomery) rakastaa kokata, siivota ja olla rakastettu vaimo – noita, joka on varmasti joka miehen unelma.

Noidat-elokuvan (1987) pääosassa näyttelee paholaismainen Jack Nicholson, joka liehittelee kolmea miehennälkäistä noitaa Alexia (Cher), Janea (Susan Sarandon) ja Sukieta (Michelle Pfeiffer). Maistuisiko toinenkin kirsikka?

Noitapiiri-elokuvaa tähdittävät nuoret kapinalliset noitaneidot Sarah Bailey (Robin Tunney), Nancy (Fairuza Balk), Bonnie (Neve Campbell) ja Rochelle (Rachel True). Tämän elokuvan uskotaan olleen 90-luvulla yksi ponnahduslauta goottityttöjen ylösnousemukselle.

Ja tuskin on vaikea arvata, että voiton vei Siskoni on noita -sarjanPrue, Phoebe ja Piper, eli Shannen Doherty, Alyssa Milano ja Holly Marie Combs. Brunettikolmikko taistelee demoneja vastaan noitavoimiensa avulla.

15 seksikästä fiktiivistä noitaakatso kuvat täältä!

Millainen noita on sinun suosikkisi?


Lähde: Complex.com

Kuvat: Shutterstock,Gettyimage

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.