1200 kilometriä leivän vuoksi – julkimoiden oudot ruokavaliot

Rikkaalla on vara valita, millaisia lounaita ja herkkuaamiaisia hänen eteensä kannetaan. Nämä julkimot kuitenkin ovat maistelleet melko outoja herkkuja.

Rikkaiden ja kuuluisien elämä kiinnostaa taviksia siinä määrin, että jopa heidän ruokailutottumuksistaan on kirjoitettu kirja. What the Great Ate: A Curious History of Food and Fame on Matthew ja Mark Jacobin teos, joka paneutuu julkkisten ruokavalioihin.

Ruokakirjan ilmestyminen ei ole ihme, sillä esimerkiksi rock-kuningas Elvis Presleyn on huhuttu nauttineen huimaavat 65 000 kilokaloria päivässä. Ravintoterapeuttien mukaan väite on mahdoton, mutta Elviksen ruokailutottumukset todella muuttuivat julkisuuden myötä. Mies rakasti roskaruokaa ja lensi yli 1200 kilometriä vain saadakseen tietynlaisen maapähkinävoi- ja pekonileivän!

Vain tiettyjä muroja, kiitos!

Vankeudessa ollessaan amerikkalaisten suuresti kammoama Saddam Hussein nautti aamiaiseksi vain tiettyjä muroja. Hän myös kieltäytyi sateenkaarenvärisistä muroista, kun niitä tarjottiin hänelle. Ronald Reagan puolestaan ei ollut tomaattien ystävä: mies ei nauttinut yhtäkään tomaattia 70 vuoteen.

Filosofi Friedrich Nietzsche uskoi, että riisin syöminen johtaa huumeongelmiin. Perunoiden nauttiminen oli miehestä alkoholismin syy. Tarina ei kerro, mitä mies sitten söi aterioidensa lisukkeena.

Nykypäivän julkimoista Angelina Jolie on kokeillut torakoiden ja sirkkojen syömistä. Tarinan mukaan torakoiden maku miellyttivät naista!

MTV3/Helmi

Lähde: Newser.com

Kuvat: Wireimage/AOP, Colourbox´

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja