120 miljoonan Eurojackpot-voitto Norjaan – iäkäs nainen pääsi maan rikkaimpien joukkoon yhdessä yössä

120 miljoonan jättipotti meni Norjaan.

Tiistaina 16. tammikuuta pelattu 120 miljoonan Eurojackpot-voitto meni Norjaan. Arvonnassa löytynyt yksi täysosuma osui Itä-norjalaiselle naiselle, kertoo norjalaislehti VG. Norjalaisen rahapeliyhtiön Norsk Tippingin mukaan nainen osti kupongin 12. tammikuuta 50 Norjan kruunulla, eli noin neljällä eurolla.

Norsk Tippingin edustaja Ingrid Roterud Mathisen kertoo VG:lle, että voittoisan kupongin pelannut nimettömänä pysyvä nainen on iäkkäämpi, mutta ei halua tarkentaa onko nainen eläkeläinen.

– Hän on iäkäs, muuta en voi sanoa, Mathisen toteaa.

Voittaja ei ollut nukkunut voittoisana yönä silmäystäkään tajuttuaan voittonsa. Hän oli kuitenkin raottanut hieman suunnitelmiaan Norsk Tippingille.

– Hän sanoi vievänsä koko suuren perheensä etelänmatkalle. Sen lisäksi hän haluaa antaa rahaa hyväntekeväisyysjärjestöille. Niistä hän päättää yhdessä perheensä kanssa, Mathisen kertoo.

Voittosumma maksetaan naiselle yhdessä erässä, mutta vielä nainen ei ole rahojaan saanut.

– Tämä on niin valtava voitto, että kaikki käytännön asiat on ensin selvitettävä. Tässä on paljon tunteita ja käytännön asioita, Mathisen sanoo.

Mathisenin mukaan naiselle on järjestetty neuvontaa muun muassa lakiasiaintoimistosta. 

Voittoisan lottorivin pelannut nainen ampaisi yhdessä yössä Norjan rikkaimpien ihmisten listalle. Noin 356 norjalaisella on VG:n mukaan yli 1,3 miljardin Norjan kruunun omaisuus.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat