Vietnamin karaokebaarin palon uhrimäärä on noussut 23:een: "Osa hyppäsi alas – heiltä katkesi käsiä ja jalkoja"

Etelä-Vietnamissa myöhään eilen tapahtuneen karaokebaarin tulipalon uhrimäärä on noussut 23:een, kertovat paikallisviranomaiset. 

Raivaustyöt ovat edelleen kesken, ja kuolleiden määrä voi vielä nousta.

Tuli tuhosi nelikerroksisen talon toisen ja kolmannen kerroksen Thuan Anin lähiökaupungissa Ho Chi Minh Cityn pohjoispuolella maan eteläosassa myöhään eilen.

Tuli levisi nopeasti baarin puusisustuksessa, ja monet sisällä olleista pakenivat kuumuutta ja liekkejä parvekkeelle. Osa ihmisistä myös hyppäsi parvekkeelta alas.

Palon silminnäkijän Nguyen Sangin mukaan sisällä oli palomiehille annettujen tietojen perusteella nelisenkymmentä ihmistä loukussa, kun palomiehet saapuivat paikalle.

–  Monet juoksivat ulos pääsisäänkäynnin kautta, mutta osa ei kestänyt kuumuutta, vaan he hyppäsivät alas. Heiltä katkesi käsiä ja jalkoja, Sang kertasi.

Palon syttymissyytä tutkitaan edelleen.

Edellinen yhtä tuhoisa palo sattui Vietnamissa vuonna 2018, kun 13 ihmistä sai surmansa rakennuspalossa Ho Chi Minh Cityssä. Vuonna 2016 yhteensä 13 ihmistä kuoli niin ikään karaokebaarin palossa Hanoissa. Palon jälkeen ravintoloiden ja baarien paloturvallisuusmääräyksiä kiristettiin.

Juttua päivitetty 7.9. kello 13.49.

Lue myös:

    Uusimmat