Mainos

11. Luksuskodin lumoissa

Kohde: Ohrakaskenmäki 11 B 3, 02340 Espoo (rivitalo 116+5 m2)
Budjetti: 5000 €
Asunnon hinnan arviointi alueen keskiarvon mukaan: 340 000 €
Arviointi stailauksen jälkeen:350 000 €
Myyntihinta: 330 000 €

Anun ja Ollin kodissa on käynyt niin kuin monen muunkin kasvavan lapsiperheen asunnossa - tilat ovat jäämässä pieneksi. Lisäneliöitä perhe hakee rakennettavasta omakotitalosta, mutta sitä ennen tämän luksuskodin pienet puutteet pitäisi saada korjattua. Suunnittelijatiimissä tällä kertaa oli Teuvo, Katja ja Susanna. Teuvo veti pisimmän korren ja alkoi puuhata luksuskodin parissa.

Ensivaikutelma alakerrassa oli tyhjän askeettinen, joten valkoisille seinille Teuvo halusi jotain sävyä. Alakerran toimistopöytä vietiin pois ja tilalle siirrettiin vanhempien parivuode yläkerrasta, koska yläkerran huone oli siihen liian ahdas. Yläkerran huoneista Teuvo suunnitteli lastenhuoneet.

Vanhempien makuuhuoneen päätyseinä sai upean lämpimän ruskean sävyn Tikkurilan maalilla HARMONY L468. Pojan huone sai värikseen Tikkurilan HARMONY H360 sävyn ja tytön huone Tikkurilan HARMONY J381 sävyn.

Kalusteet olivat asunnossa tyylikkäitä ja niitä käytettiinkin lopullisessa sisutuksessa joitakin lukuun ottamatta. Keittiön pöytä vaihtui valkoiseen upeaan Iskun ruokailuryhmään. Valkoisen värin Teuvo valitsi, jotta tilaan saatiin valoisuutta. Valaistus oli puutteellinen, joten asuntoon lisättiin Massiven valaisimia antamaan parempaa yleisvaloa.

Olohuoneen seinät saivat värikseen Tikkurilan HARMONY G483, jolla myös maalattiin alakerran aulan seinä. Aulaan lisättiin viihtyvyyttä viherkasveilla ja Iskun sisustustaululla. Verhot lisäsivät viihtyvyyttä yleisilmeessä. Lopputulos on kodikkaan viihtyisä.

(PPR 22.1.2008)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.