11.10. Intialainen menu

Intialainen broilericurry

4 annosta

  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl sinapinsiemeniä
  • 400 g broileria suikaloituna
  • 2 rkl valkosipulitahnaa
  • 3 rkl mietoa currytahnaa (Rajah)
  • 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
  • n. 200 g kukkakaalia
  • 1 dl pakasteherneitä
  • 1 tl Garam masalaa

Kuumenna öljy pannulla. Ripottele sinapinsiemenet pannulle ja sekoittele kunnes ne poksahtelevat. Lisää pannuun broilerisuikaleet, valkosipulitahna ja currytahna. Kypsennä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Kaada joukkoon kookosmaito ja kuumenna. Lisää paloitellut kukkakaalit ja hauduta muutaman minuutin ajan. Kaada joukkoon lopuksi herneet ja ripottele pinnalle Garam masalaa. Tarkista maku.

Ananas-mintturaita

  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 0,5 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl jeeraa
  • 1 dl ananasta paloiteltuna
  • 1–2 rkl minttua hienonnettuna

Mausta jogurtti sokerilla, suolalla ja jeeralla. Ripottele pinnalle ananasta ja minttua. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptit: Saurabh Gairola ja Sanna Miettunen

Lue myös:

    Uusimmat