Mainos

11.10. Intialainen menu

Intialainen broilericurry

4 annosta

  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl sinapinsiemeniä
  • 400 g broileria suikaloituna
  • 2 rkl valkosipulitahnaa
  • 3 rkl mietoa currytahnaa (Rajah)
  • 1 prk (400 ml) kookosmaitoa
  • n. 200 g kukkakaalia
  • 1 dl pakasteherneitä
  • 1 tl Garam masalaa

Kuumenna öljy pannulla. Ripottele sinapinsiemenet pannulle ja sekoittele kunnes ne poksahtelevat. Lisää pannuun broilerisuikaleet, valkosipulitahna ja currytahna. Kypsennä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Kaada joukkoon kookosmaito ja kuumenna. Lisää paloitellut kukkakaalit ja hauduta muutaman minuutin ajan. Kaada joukkoon lopuksi herneet ja ripottele pinnalle Garam masalaa. Tarkista maku.

Ananas-mintturaita

  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • 0,5 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl jeeraa
  • 1 dl ananasta paloiteltuna
  • 1–2 rkl minttua hienonnettuna

Mausta jogurtti sokerilla, suolalla ja jeeralla. Ripottele pinnalle ananasta ja minttua. Jäähdytä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptit: Saurabh Gairola ja Sanna Miettunen

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.