10-vuotias poika ajoi poliisia pakoon yli 70 kilometriä USA:ssa – vauhtia 160 km/h, piikkimatot hyödyttömiä

Tämän nuoren yhdysvaltalaispojan tulevaisuus ei näytä erityisen lupaavalta.

10-vuotias clevelandilaispoika varasti vanhempiensa auton ja pakeni virkavaltaa yli 70 kilometrin matkan viime torstaina. Kyseessä oli jo toinen kerta parin viikon sisään, kun sama poika varasti vanhempiensa auton ja päätyi kaahaamaan poliisia karkuun.

Tällä kertaa poliisi yritti pysäyttää poika muun muassa piikkimattojen avulla, mutta tämä onnistui väistämään ne joka kerta. Yksi poliiseista onnistui saamaan poikaan näköyhteyden ajettuaan tämän vierelle. Hän viittilöi poikaa pysähtymään, mutta poika oli vain pudistanut päätään ja jatkanut kaahaamistaan isänsä autolla. Poika ajoi enimmillään jopa 160 kilometrin tuntinopeudella.

Tunnin kestäneen takaa-ajon loppuvaiheilla poika ajoi ulos tieltä, mutta jatkoi etenemistä ojan pohjalla. Tällöin poliisin onnistui kuitenkin törmätä autoon niin, että se pyörähti päin liikennemerkkiä eikä poika päässyt enää pakenemaan. Poliisien mukaan 10-vuotias käyttäytyi aggressiivisesti pidätystilanteessa sylkien ja potkien heitä.

Tasan kaksi viikkoa sitten maanantaina poika varasti äitinsä Dodge Chargerin, koska hänellä oli tylsää. Tuolloin takaa-ajo sai alkunsa, kun poliisi oli kiinnittänyt huomiota moottoritiellä kolmella puhjenneella renkaalla ajaneeseen Chargeriin.

Lähde: Autoblog

***

Bussin ja auton kolari milleistä kiinni 0:42

Lue myös:

    Uusimmat