10 asiaa, joita et tiennyt Cameron Diazista

Näyttelijä Cameron Diaz valloitti valkokankaan vuonna 1994 ja on siitä lähtien kuulunut Hollywoodin tunnetuimpiin tähtiin. Tiesitkö kaunottaresta nämä 10 asiaa?

21-vuotiaana vielä suurelle yleisölle tuntematon malli Cameron Diaz oli Jim Carreyn vastanäyttelijänä elokuvassa Mask – naamio, vaikka hänellä ei ollut aiempaa kokemusta näyttelemisestä. Elokuva teki hänestä kertaheitolla tähden. Tämä kuubalaista, saksalaista, englantilaista ja cherokeesiä syntyperää oleva kaunotar kuuluu edelleenkin A-luokan Hollywood-näyttelijöihin. Viimeisimpänä Diaz on tähdittänyt elokuvaa The Green Hornet ja 2010 hänet nähtiin yhdessä Tom Cruisen kanssa elokuvassa Knight and Day. Digitalspy.co.uk listasi 10 asiaa Diazista – tiesitkö nämä?

1. Cameron Michelle Diaz syntyi 30. elokuuta 1972 San Diegossa, Kaliforniassa.

2. Diaz vaihtaisi mielellään hetkeksi elämää koomikko Jack Blackin kanssa. Tarkemmin sanottuna hän näki Blackin viiksineen kaikkineen sinisissä trikoissa ja alkoi miettiä, millaista olisi olla tuo trikootyyppi tuolla.

3. Diaz myöntää, että monilla hänen miespuolisilla kanssanäyttelijöillään on tapana ihastua häneen. Näihin nainen laskee mukaan Jim Carreyn, jonka treffikutsun kaunotar kohteliaasti torjui. Vaikka heidän välinsä pysyivät kohteliaina, lämpö heidän väliltään hävisi, eikä Diaz ole kuullut miehestä sen koommin. Auts!

4. Hän todella inhoaa Mariah Careyn tuotantoa.

– Jos todella haluat kiduttaa minua, köytä minut tuoliin ja laita Careyn levy soimaan, Diaz on sanaillut.

5. Diaz on heikkona Harrison Fordiin, jota hän kuvailee ihannemiehekseen maskuliinisuutensa tähden.

6. Diaz lakkasi syömästä sianlihaa, kun kuuli porsaiden omaavan "saman älykapasiteetin kuin ihmisillä kolmivuotiaina". Sitä ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä hän sanoi myöhemmin:

– Syön taas porsaanlihaa, koska se on niin hiton hyvää!

7. Diaz kieltäytyy edes harkitsemasta kauneusleikkauksia.

– Jos joku keksii laseraseen, jolla saisi kaikki Beverly Hillsin kasvoleikkaukset peruttua, haluan olla paikalla kun joku vetää sen liipaisimesta, Diaz on sanonut.

8. Hän sanoo ettei ollut koskaan harrastanut päivääkään liikuntaa – ennen kuin aloitti uuvuttavan kuntoilu-urakana Charlien enkelit -elokuvaa varten.

9. Diaz ei epäröi treenata lihaksiaan, mutta ei kuitenkaan lihottaisi itseään elokuvaroolin tähden. Puhuttaessa vuoden 2005 elokuvasta Lainakengissä, jossa hän näytteli yhdessä Toni Colletten kanssa, Diaz sanoi:

– Toni oli fantastinen ja niin omistautunut roolilleen. Hän suostui hankkimaan lisää painoa roolia varten. Joka, no… minä en lihottaisi itseäni roolia varten. Se ei kuulu työnkuvaani!

10. Diaz suosittelee kaikille vaakamamboa.

– Seksi auttaa kaikkeen. Se on paras liikuntamuoto. Se on paras tapa kuluttaa aikaa – sen merkeissä voi viettää vaikka koko iltapäivän!

Tutustu myös näihin tähtiin:

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja