10.8. Entrecôte

Grillattu entrecôte

  • 4 entrecôte-pihviä
  • suolaa
  • mustapippuria

Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja grillaa noin viisi minuuttia per puoli. Tarjoile sinihomejuustokastikkeen ja perunapihvien kanssa.

Sinihomejuustokastike

  • 100 g sinihomejuustoa
  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • 1 nippu persiljaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • öljyä
  • loraus hunajaa

Sekoita kaikki ainekset huhmareessa tahnaksi. Lisää öljyä sen verran, että saat seoksen kastikemaiseksi. Tarjoile entrecoten ja perunapihvien kanssa.

Perunapihvit

  • 6 dl haarukalla muusattuja keitettyjä uusia perunoita
  • 5 oksaa kesäsipulia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl korppujauhoja

Hienonna kesäsipuli ja sekoita se sinapin kanssa perunamuusin joukkoon. Sekoita joukkoon vielä kaksi kananmunaa. Muotoile muusista littania pyöreitä pihvejä ja kieritä pihvit korppuhauhossa. Grillaa pihvit kuumiksi.

Reseptit: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat