Jon Bon Jovi ei välttämättä esiinny livenä enää koskaan

Jon Bon Jovi kamppailee ääniongelmien kanssa.

Bon Jovi -yhtyeen solisti Jon Bon Jovi kärsii äänihuuliongelmista, joiden vuoksi hän ei välttämättä enää koskaan laula yleisön edessä. 62-vuotias rokkari kertoo terveysongelmistaan The Timesin haastattelussa. 

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun sanon tämän. Jos laulaminen ei mene hyvin, jos en voi olla se tyyppi, joka joskus olin... Silloin tämä on ohi, hän sanoo.

Jon Bon Jovi kuitenkin totesi, että on hyväksynyt asian.

The Times haastatteli Jon Bon Jovia Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story -dokumenttisarjaan liittyen. Sarjassa kerrotaan Bon Jovi -yhtyeen tarina, ja lisäksi siinä seurataan Jon Bon Jovin matkaa kurkkuleikkaukseen sekä operaation jälkipyykkiä. The Timesin mukaan Jon Bon Jovi joutui operaatioon surkastuneiden äänihuulten vuoksi.

Jon Bon Jovi huomauttaa, että studiossa laulamisen ja kiertue-elämän välillä on iso ero. Yhtye on hänen mukaansa äänittänyt juuri uuden albumin, ja hän käy harjoittamassa ääntään lauluterapiassa päivittäin.

– Mutta haluan esiintyä kaksi ja puoli tuntia illassa, neljänä iltana viikossa – ja minä tiedän kuinka hyvä voin olla, joten jos en voi olla se tyyppi... sanotaan näin, että minun ei koskaan tarvitse ole lihava Elvis, laulaja muotoilee.

Bon Jovi -rockyhtye perustettiin New Jerseyssä vuonna 1983. Yhtye on esiintynyt vuosien varrella useita kertoja Suomessa.

 

Lue myös:

    Uusimmat