Villimarjakiisseli
Resepti: Sara la Fountain (Täydellinen päivä 17.4.2008)
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4–5 annosta
- 5 dl karpalomehua
- ¾ dl sokeria
- ½ dl kylmää vettä
- 2 rkl peruna- tai maissitärkkelysjauhoja
- 2 dl vadelmia
- 1 dl puolukoita
Valmistusohje
Kaada karpalomehu sekä sokeri kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita sokerin ja mehun kiehuessa perunajauho ja vesi keskenään ja sekoita hyvin. Voit halutessasi käyttää perunajauhojen sijasta maissitärkkelysjauhoja. Kaada seos kattilaan ja sekoita.
Anna kiisselin kuumeta, kunnes se kuplii. Lisää lopuksi vadelmat ja puolukat. Marjat tekevät kiisselistä kauniin värikkään ja ihanan makuisen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät